Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:04

Vila-real celebra el 40 aniversari de l'Orquestra Pols i Pua Francesc Tàrrega amb un espectacle de diferents estils musicals

Tiempo de Lectura: 44 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte servirà per a commemorar el treball de l'organització, el dia del naixement del compositor i Santa Cecília

A.K.Herrando/Castellón Información

La mítica Orquestra Pols i Pua Francesc Tàrrega compleix quaranta anys de dedicat treball i esforç per apropar la figura de l’artista vila-realenc i l’estima per la guitarra espanyola. Per celebrar aquest esforç durant quasi mig segle, l’orquestra ha organitzat un acte que “no serà un simple concert sinó un espectacle amb diferents estils musicals” segons assegura el president, Juan Carlos Torres. En el concert participaran invitats especials com Ana M. Archilés, Balls Llatin Ana i Leo (del barri de l’Hospital), professors del Conservatori Mestre Goterris, la Coral Sant Jaume, el quintet de metalls Spanish Brass i l’Orquestra de Cambra Supramúsica, a més de la mateixa Orquestra Tàrrega.

 width=
A més, també se celebrarà l’aniversari del naixement de Francisco Tàrrega, compositor i guitarrista vila-realenc. Per si no fos prou, tal com explica la regidora de Cultura, Rosario Royo, la commemoració també servirà per a celebrar Santa Cecilia, patrona dels músics i que serà el pròxim dia 22 de novembre, pel que serà “doble celebració”.

La regidora ha posat en valor les activitats organitzades per aquest col·lectiu com el Plectre a la fresca, Nits de ronda, el concurs de guitarra per a joves o l’activitat Coneix a Tàrrega, dirigida als xiquets i xiquetes de la ciutat, per a acostar la figura del guitarrista als més joves i promoure les vocacions musicals.

L’espectacle comptarà amb el punt de vista de diferents estils i serà una celebració especial pel que animen a tots els vila-realencs a gaudir del que serà un gran esdeveniment el pròxim diumenge 21 a les 19:00 hores en l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. Per accedir es deu comptar amb entrada que es pot recollir, a partir del dilluns 15 de novembre en l’Auditori amb horari de 10:00 h a 14:00 h.