Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 10:50

Advertisement
Advertisement

Ja hi ha prou!

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

El passat 7 d’octubre va entrar en vigor la Llei de garantia integral de llibertat sexual, més coneguda com la llei del sol si és sí. Una de les normes emblema del govern de PSOE i Podemos que ha acabat convertint-se en una autèntica vergonya i ha generat una gran alarma social al nostre país.

Quasi 300 violadors i agressors sexuals han vist rebaixades ja les seues condemnes i la Comunitat Valenciana és en aquest moment líder en el nombre de delinqüents sexuals beneficiats amb més de 46 agressors, 4 d’ells a la província de Castelló.

És un clamor en Espanya que resulta necessari i urgent modificar aquesta llei i si no es fa, és tan sols pels equilibris interns en el Govern de coalició i això és inacceptable. El PP ha presentat en el Congrés dels Diputats una proposició de llei per a canviar els aspectes negatius de la llei, fonamentalment els que afecten la rebaixa de penes als condemnats per agressions sexuals. La llei s’ha de modificar ja, no podem esperar més.

Volem que també des de Vila-real es llance un missatge clar i contundent al Govern de Sánchez: Ha de modificar-se de manera immediata una llei que beneficia als agressors i no a les víctimes.

Advertisement
Advertisement