martes, 7 de diciembre, 2021  |  
Xilxes tanca les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera amb un alt èxit de participació Xilxes tanca les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera amb un alt èxit de participació

- 26 septiembre, 2021 -

Un dels esdeveniments més concorreguts de les festivitats ha sigut la Food Fest que s'ha instal.lat durant tres dies Xilxes tanca les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera amb un alt èxit de participació

Un dels esdeveniments més concorreguts de les festivitats ha sigut la Food Fest que s’ha instal.lat durant tres dies

Castellón Información

L’Ajuntament de Xilxes ha posat fi a les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera, una setmana festiva amb una selecció d’actes per a tots els públics adaptats a la situació de pandèmia que ha estat marcada per l’elevada participació en els diferents actes i el compliment de les mesures COVID-19.

La programació ha inclòs prop de 30 propostes, entre les quals ha destacat la novetat d’enguany: el “Food Fest Xilxes 2021”, un festival de 3 dies que ha combinat les ‘food trucks’ amb concerts de música en directe i ha congregat a un nombrós públic en la seua primera edició. La Plaça Joan Pau II ha sigut l’epicentre d’aquest esdeveniment, que ha oferit 6 concerts i tributs i ha baixat el teló amb el grup barceloní “Ladilla rusa”, un dels plats forts del festival.

L’homenatge a la “Orquestra The Waije” ha sigut un altre dels actes nous de l’agenda festiva, que ha reunit els integrants d’aquest grup musical local per a dedicar-los una plaça amb el seu nom.

El sopar de pa i porta i la posterior actuació de l’Orquestra Montesol, el castell de focs artificials o el concert de la Unió Musical Santa Cecilia han sigut algunes de les propostes més multitudinàries. A més, el teatre, els actes religiosos i les activitats infantils i esportives han completat aquesta setmana celebrada del 18 al 26 d’aquest mes, que s’ha clausurat amb un berenar-homenatge a les regines de les festes organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Sort.

Whatsapp Telegram