Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

L’Espaitec de la UJI organitza unes jornades per saber gestionar l’estrés i l’ansietat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta activitat gratuïta tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre de 16.00 a 18.00 hores

Castellón Información

L’actual societat té com a màxima tant la immediatesa com un ritme de vida a contrarellotge i això fa prevaldre patologies com l’estrès i l’ansietat. En el taller ‘Gestió òptima de l’estrès’, organitzat pel Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec), els assistents aprendran a identificar l’estrès i a posar en marxa estratègies i nous hàbits de vida que els ajuden a gestionar-lo de manera diferent.

Aquesta activitat gratuïta tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre en horari de 16.00 a 18.00 hores i serà totalment en línia. Per motius d’organització es requereix inscripció prèvia obligatòria en el següent formulari d’inscripció abans del 8 de setembre. Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta acció està dirigida a totes aquelles persones interessades a aprendre a identificar els diferents tipus d’estrès per a poder realitzar un auto diagnòstic; conèixer els agents interns i externs, així com actituds que faciliten l’estrès; reconèixer els canvis psicofisiològics que provoca l’estrès en el cos; descobrir quines són les estratègies d’afrontament més efectives; i desenvolupar coneixements i pràctiques que ajuden a gestionar-ho de manera òptima.

A nivell col·lectiu l’estrès pot deteriorar la salut de tota l’organització en termes de clima i productivitat. Per això, la millor solució és la prevenció, de manera que les persones que formen l’organització puguen afrontar els processos d’estrès comptant amb les tècniques i eines necessàries per a minimitzar el desgast.

A través de conceptes teòrics i casos pràctics, en aquesta formació impartida per Elena Cucala, experta en desenvolupament de persones i organitzacions i especialista en psicologia organitzacional positiva, s’aprendrà a incorporar en l’activitat diària estratègies de reconeixement i afrontament de l’estrès, que ajuden a rendir més en l’àmbit personal i professional.

Les accions emmarcades dins de ‘Cuida’t Espaitec’ són finançades per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. A través de la salut, tenen com a objectiu generar benestar personal i professional entre les persones que formen part de l’ecosistema Espaitec i teixit empresarial de Castelló.

Advertisement
Advertisement