miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Es completen els equips de la Junta de Festes que treballaran per la consecució de “de les millors festes” Es completen els equips de la Junta de Festes que treballaran per la consecució de “de les millors festes”

- 1 septiembre, 2018 -

"Aquesta és la junta de la il·lusió i, per sobre de tot de la unió", afirma la presidenta de la Junta de Festes Es completen els equips de la Junta de Festes que treballaran per la consecució de “de les millors festes”

“Aquesta és la junta de la il·lusió i, per sobre de tot de la unió”, afirma la presidenta de la Junta de Festes

Castellón Información

La presidenta del Patronat Municipal de Festes, Sara Usó, ha ratificat la composició dels equips de la Junta de Festes que presideix Noelia Selma Andreu. Els estatuts del patronat determinen que la Junta de Festes està integrada per un equip de gestió i un equip de col·laboració, d’un màxim de 12 integrants cadascun, coordinats per la presidenta de la Junta.

L’equip de gestió designat per la presidència de la Junta queda integrat per Vanesa Pérez Monfort, María José Vicent Dols, Lara Sos Boix, Melina Queral Llach, Rafael Alabau Sacacia, Fernando Sos García, Iván Fábrega Mata, Antonio Traver Rosas, Carlos Mon Breva, Antonio Cabezón Loza, Mario Llorens Marzal i Ibán Burgete Beltrán. El coordinador de grup serà el vicepresident primer de la Junta de Festes, Rafael Alabau Sacacia.

L’equip de col·laboració, nomenat per la presidència del Patronat a proposta dels col·lectius, tindrà cinc membres a propostes de les gaiates: Jorge Batiste Sanz, Omar Sales Lleó, Rafael Gregorio Ariño, Pedro Pablo Montañes Guinot i Carla Tirado Salvador; quatre membres a proposta de les colles: Susana Artero Martínez, Eloy Soria Izquierdo, José Agustín Gas i Manuel Vives Vinuesa; un membre a proposta dels ens vinculats: José Francisco Almela Ramos; un membre a proposta dels barris: José Miguel Ors Zarzoso; i una representant a proposta dels grups de dansa: Beatriz Aso Toledo. El coordinador de grup serà el vicepresident segon, Fernando Sos García.

La presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, afirma que “aquesta és la junta de la il·lusió i, per sobre de tot, de la unió. No sobra ningú, tots i cadascun dels ens i col·lectius sumen. Per a fer unes festes que ens unisquen necessitem a tots aquells que vulguen aportar el seu gra de sorra”. “Vull destacar que en molts casos han sigut ells els que han fet un pas endavant, per responsabilitat i amor cap a la nostra ciutat. Són agents destacats de la nostra societat civil que han volgut formar part d’aquest projecte, del món de la cultura, de l’empresa o dels col·lectius festers que han entès que hi havia arribat el moment de sumar”.

Sara Usó, per la seua banda, ha transmès “l’ànim i el suport del Patronat Municipal de Festes a la Junta i la voluntat de col·laboració total perquè Castelló tinga les millors festes”. “El Patronat i la Junta tenen els mateixos objectius i treballaran de forma solidària per a aconseguir l’èxit del 75 aniversari de les festes de la Magdalena”, afegeix.

Whatsapp Telegram