jueves, 29 de julio, 2021  |  
El Consell declara d’emergència les obres de reparació de la coberta del Centre de Tecnificació de Vila-real  El Consell declara d’emergència les obres de reparació de la coberta del Centre de Tecnificació de Vila-real 

- 18 junio, 2021 -

EL CTE té defectes estructurals que provoquen filtracions que impedeixen practicar esport quan plou y el pressupost previst és de 1.185.000 euros El Consell declara d’emergència les obres de reparació de la coberta del Centre de Tecnificació de Vila-real 

EL CTE té defectes estructurals que provoquen filtracions que impedeixen la pràctica d’esport en episodis de pluja y el pressupost previst ascendeix a 1.185.000 euros

El pressupost previst per Conselleria per a les obres ascendeix a 1.185.000 euros, i el contracte de serveis, que inclou la redacció del projecte bàsic i d’execució, la direcció d’obra, la direcció de l’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut ascendeix a 54.450 euros

Castellón Información/S.N.

Després de que fa quasi dos mesos tècnics de Conselleria visitaren el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real per a realitzar una valoració de la cobertes per les filtracions que presenta i que impedeixen la pràctica d’activitats esportives en episodis de pluja, hui per fi el Ple del Consell ha sigut informat de la Resolució d’1 de juny, per la qual es declaren d’emergència les actuacions per a la reparació de la coberta Deck del pavelló del CTE. 

El pressupost previst per a les obres ascendeix a 1.185.000 euros, i el contracte de serveis, que inclou la redacció del projecte bàsic i d’execució, la direcció d’obra, la direcció de l’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut ascendeix a 54.450 euros.

La Regidoria d’Esports ha exigit en diverses ocasions la reparació de la teulada del CTE a la Conselleria, a més de demanar-li que assumisca el cost de la despesa que des de 2015 ha suposat per al consistori la realització de diferents reparacions en el pavelló i que ascendeix a més de 100.000 euros.

Cal recordar que les instal·lacions del CTE són propietat de la Generalitat Valenciana, encara que a l’octubre de 2014 el govern autonòmic va signar una encomana de gestió a favor de l’Ajuntament de Vila-real, que des de llavors assumeix el manteniment del recinte. Segons recull l’informe del cap del Servei Municipal d’Esports, José Ramón Cantavella, el Servei Municipal d’Esports va iniciar la gestió del Centre de Tecnificació a l’octubre de 2015 i “amb les primeres situacions de pluja, comencen a aparéixer filtracions d’importància en la coberta Deck del pavelló poliesportiu”.

El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, ha valorat l’acord del Consell d’aquest i agraeix a la Generalitat la rapidesa a atendre la demanda de Vila-reali recorda que el mal estat del sostre del CTD es deu a un defecte estructural de l’obra que ha costat ja a l’Ajuntament més de 100.000 euros en despeses de reparacions puntuals. ·”Amb aquesta quantitat, podríem haver construït un altre pavelló Campió Llorens”, apunta.

“El Centre de Tecnificació Esportiva és un exemple de la nefasta gestió del Partit Popular i els sobrecostos de l’empresa pública Ciegsa; una infraestructura inaugurada en 2011 que va costar prop de 30 milions d’euros però que presenta un greu defecte estructural en la coberta del pavelló”, assegura Serralvo. “En definitiva, un ’empastre’ més del que vam haver de fer-nos càrrec en assumir el govern municipal en 2011, acabar-ho, equipar-ho i dotar-ho de viabilitat. Així i tot, 10 anys després, aquesta obra mastodòntica, exemple dels pitjors anys de govern del PP, continua presentant defectes estructurals en la coberta; el mateix que ja va passar amb el col·legi José Soriano i que també hem hagut de resoldre recentment. Un empastre més de l’etapa del PP, que es va construir mal a pesar que va costar prop de 30 milions d’euros”, lamenta *Serralvo, qui ha reiterat l’agraïment a la Conselleria d’Educació per la ràpida resposta a les demandes de Vila-real.

Whatsapp Telegram