Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 19:50

Els restaurants de Vila-real pengen el cartell de complet per a la Fira de Santa Caterina

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

La Fira es durà a terme demà diumenge 27 de novembre des de les 9 del mati fins les 21:00 hores

La ciutat de Vila-real celebrarà este diumenge la Fira de Santa Caterina en la seua primera edició com a Festa d'Interés Turístic. Este passat agost va rebre el títol convertint-la així en un esdeveniment únic i en un motor molt important per a Vila-real. 

Molts del restaurants de la ciutat han penjat el cartell de complet per al torn de menjars. Són poques les taules que queden disponibles per a poder disfrutar d'una menjar en família o amics de la mà de l'hostaleria de Vila-real. 

Els hostelers afirmen que esta fira servix de "reactivació per a l'economia de la ciutat", ja que els últims anys no ha pogut desenrotllar-se sense restriccions i enguany es nota que la gent té ganes de disfutar-la. De fet, alguns restaurants han publicat a través de les seues xarxes socials que es troben complets per al servici del diumenge.

La Fira dividirà els seus llocs entre la Plaça Major, la Raval, José Ramón Batalla i Hospital i Tarancón. Entre les parades es podran trobar ONG'S, alimentació, licors, cervesa artesanal, joguets, artesania, bijuteria, complements i molts més productes.