Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

La Fira de Santa Caterina de Vila-real comptarà amb 227 llocs dels quals 65 són de caràcter local

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

El diumenge 27 de novembre Vila-real acollirà esta Fira declarada d'Interés turístic autonòmic

Vila-real celebrarà el diumenge 27 de novembre la Fira de Santa Caterina que comptarà amb 227 llocs, que estaran disponibles al públic des de les 9:00h del matí fins a les 21:00h. A diferència de l'any anterior, en esta edició hi ha 37 llocs més que en la seua última celebració.

Les ubicacións de la Fira es dividiràn entre la Plaça Major amb 57 llocs, el Raval amb 54, José Ramón Batalla i Hospital amb 78 i Tarancón amb 20 llocs. En esta quantitat de parades es poden diferenciar la presència de 20 llocs dedicats d'ONG'S, 65 d'alimentació, 2 de licors i cervesa artesanals, 29 de joguets, 27 d'artesania, 9 de bijuteria, 17 de complements i 10 dedicats a altres productes.

De les quals, 65 són de caràcter local, 65 provincial, 68 autonòmic i 27 de la resta d'Espanya com de Catalunya, Ciudad Real, Còrdova, Galícia, entre altres llocs.

Cal destacar que la Fira de Santa Caterina va ser declarada d'Interés Turístic Autonòmic a l'agost i que es tracta d'un esdeveniment únic i molt atractiu per a la ciutat de Vila-real ja que repercutix molt en la mateixa.

Com altres anys la Fira de Santa Caterina, però en esta ocasió es durà a terme sense restriccions per la covid-19, però davall totes les mesures de seguretat pertinents, és a dir, continuaran amb les mesures de Seguretat com és la separació entre les parades. A més, del regidor de Turisme, Diego A. Vila, ha fet una crida als veïns demanant prudència i responsabilitat perquè es mantinguen eixes distàncies de seguretat i que s'eviten les aglomeracions en la mesura que siga possible.