Noticias Castellón
lunes, 05 de junio del 2023 | Última actualización: 18:35

El PSPV de l’Alcora valida la llista que acompanyarà Samuel Falomir en la carrera per a revalidar l’Alcaldia

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

L’actual alcalde remarca que el seu compromís polític “està al meu poble” i anuncia que impulsarà la pròxima legislatura la construcció de la Casa de la Cultura i de la residència de la tercera edat

L’assemblea del PSPV-PSOE de l’Alcora, reunida aquest dissabte a les Noves Dependències de l’Ajuntament, ha avalat per unanimitat la llista de 27 persones que concorrerà baix les sigles socialistes a les eleccions municipals del 28 de maig. L’actual alcalde, Samuel Falomir, repetirà com a cap visible d’un equip que combina la trajectòria i l’experiència amb la frescor i la renovació que protagonitzen les joves incorporacions. “Es tracta d’una candidatura preparada, jove i renovada al 50 per cent”. Falomir aspira a liderar el consistori per tercera legislatura consecutiva “amb una àmplia majoria que ens permeta seguir aquest ritme tan positiu de creixement que ha emprés l’Alcora en els últims mandats”.

Seguint el compromís del PSOE amb la igualtat, la candidatura s’ha confeccionat garantint la representació paritària. “Incloem persones de tots els estrats demogràfics, de totes les edats i professions perquè aporten idees noves i noves fórmules per a trobar les millors solucions als problemes de la gent”. Per a conformar el llistat d’aspirants s’han buscat els perfils ideals per a cada àrea de gestió. “Hem elaborat una llista representativa del que és l’Alcora, que fuig de perfils ‘de partit’ per a donar tot el protagonisme al poble”. 

El cap de llista ha destacat la importància de comptar amb un bon equip darrere “per a poder aconseguir bons resultats i per a traure endavant tots els projectes que tenim pendents per a l’Alcora”. En aquest sentit, ha estat ferm a l’hora d’afirmar que “el meu compromís està ací, al meu poble, i vull continuar treballant quatre anys més per totes i tots vosaltres per a fer-vos la vida més fàcil i còmoda”.

“En el nostre pensament, un projecte polític no mai es pot concebre a curt termini. Nosaltres no treballem posant ‘parxes’, sinó en projectes útils que ens ajuden a deixar en herència a les futures generacions un model de ciutat que compagine el desenvolupament econòmic i social amb una visió sostenible”.

Els projectes de futur

Acompanyat per l’equip que l’acompanyarà el 28M, Falomir ha volgut fer una xicoteta pinzellada dels projectes de legislatura que inclourà en els seus compromisos electorals. El candidat ha assenyalat que s’impulsarà la construcció de la Casa de la Cultura i de la residència pública de la tercera edat, així com noves fases de la rehabilitació de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda, “bressol de la nostra identitat ceràmica i industrial”. “Clar està, sense deixar de costat les polítiques socials, de benestar i d’urbanisme que repercuteixen en una millorar qualitat de vida per a la ciutadania”.

Huit anys de creixement

A mode de balanç, Samuel Falomir ha remarcat que en els últims anys “hem capgirat de forma positiva tots els indicadors econòmics i socials de l’Alcora”. Les xifres parlen: “El creixement que està experimentant l’Alcora supera àmpliament el de moltes altres localitats de la nostra província. Parle de que hem reduït a la meitat la xifra d’atur des de 2015, s’ha disparat l’arribada d’inversions als nostres polígons i enguany eliminarem el deute públic amb els bancs”. Tot això, ha continuat, “ens ha permés desbloquejar projectes guardats al calaix durant molt de temps i que estan transformant ara mateix el nostre municipi, com la millora dels parcs industrials o la renovació de la mobilitat urbana”.