Noticias Castellón
martes, 03 de octubre del 2023 | Última actualización: 23:40

El municipi de Castellfort celebra les eleccions primàries

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcaldessa, Rosa Adela Segura, ha destacat la implicació dels veïns i com el sistema funciona des de les primeres eleccions democràtiques

Ignacio Sorribes Roca, amb 29 vots, ha estat el veí més votat a les eleccions primàries de Castellfort. Li segueixen, Juan Antonio Pitarch Julián, amb 27 sufragis; Juan Manuel Segura Prades, amb 24; Edgar Troncho Folch, amb 21; i Laura Segura Garcia, amb 20. Els suplents seran Ricardo Garcia Folch i Mari Carmen Troncho Cerdá.

La participació ha estat del 62%, i s’han emés 99 vots. Podien votar 156 electors i podien ser votats 124 electors. Cal recordar, que les normes internes del poble diuen que no poden ser votats els membres de l’actual corporació, els treballadors municipals i els majors de 80 anys.

L’alcaldessa de Castellfort, Rosa Adela Segura, ha destacat la implicació dels veïns i com el sistema funciona des de les primeres eleccions democràtiques.

Per a fer les votacions els veïns han rebut a les seues cases un llistat amb tots els triables i han marcat cinc caselles entre els qui podien triar. Ara els més votats hauran de confirmar si volen presentar-se a les eleccions municipals i, en cas de fer-ho, determinar si ho fan de manera independent o sota l’adscripció o afiliació a algun partit polític.