Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

De promeses a realitats

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Vila-real no necessita més anuncis i promeses, necessita realitats. Per la decisió del PSOE, l’any 2016 prop de 3.000 pacients que tenien en Torrerhernosa el seu centre de salut de referència van ser desplaçats a altres ambulatoris de la ciutat. Una decisió que no és només un càstig per a milers de veïns que estaven assignats a aquest centre. És un maltractament que s’amplia a tota la ciutadania perquè la resta de centres mèdics veuen incrementat el volum de pacients a atendre.

Des d’eixe moment, els socialistes han anat canviant d’excuses segons els interessava en cada moment. Primer, justificaven el tancament i feien cas omís a les peticions dels veïns del barri Cervantes i de la zona centre. Quatre anys després, acceptaven la proposta que vam fer des del Partit Popular d’aprofitar l’espai que havia de quedar buit a la biblioteca del carrer Solades quan es fera el trasllat de llibres a les instal•lacions de Pius XII. Però clar, els socialistes, eixos que feren bandera de la “biblioteca sin libros”, han estat incapaços en més d’una dècada de traslladar un sol llibre.

Com no ens fiàvem del PSOE, el gener de 2021 vam demanar al ple de l’ajuntament que la Generalitat declarara com a “prioritària i urgent” l’obra del centre de salut de Torrerhemosa. Els socialistes de Vila-real digueren que no perquè sabien que els socialistes a València no anaven a complir.

Desgraciadament, així ha sigut. Van prometre que abans d’acabar 2021 hi hauria servei d’Atenció Primària a Torrerhemosa. Ni va ser en 2021, ni tampoc ho serà en 2022. Però queda poc de temps. Amb el PP, gràcies al compromís de la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina, i de la mà del president regional, Carlos Mazón, aquest projecte passarà d’eterna promesa a ferma realitat. El temps de l’esquerra al govern -com va quedar demostrat ahir a Andalusia- arriba a la seua fi. El PP és l’única alternativa que garanteix a les famílies la sanitat de qualitat que mereixen.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí