Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 12:53

Compromís visita el Grau amb la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Els membres de la candidatura, encapçalada per Ignasi Garcia, han pogut parlar amb el veïnat del districte i escoltar les seues inquietuds i suggeriments per millorar els seus barris

Compromís ha continuat la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’, amb una trobada veïnal a l’Avinguda Sant Pere, al Grau, el divendres a la vesprada. Els membres de la candidatura de Compromís per Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, han pogut parlar amb el veïnat del districte i escoltar les seues inquietuds i suggeriments per millorar els seus barris.

La trobada l’ha iniciat el candidat a l’alcaldia, Ignasi Garcia, posant en valor que gràcies a la col·laboració amb la Conselleria d’Educació “tindrem un nou CEIP Elcano, per a totes les xiquetes i xiquets i les famílies, perquè el bon estat de les instal·lacions és una prioritat per a nosaltres perquè amb compromís, els serveis públics guanyen“. “Compromís treballem per les qüestions que preocupen a la gent, els serveis públics de qualitat, la factura de la llum o el preu dels aliments”, ha remarcat.

Per la seua banda, també ha participat la candidata número 2, Vera Bou. Bou ha fet valdre la tasca dels companys de la coalició en el Govern. “Gràcies a Verònica Ruiz, Castelló i el Grau són un referent cultural, per la seua oferta diversa i familiar, com la del Planetari o ‘Grau de Circ’ que molt prompte omplirà els carrers del Grau de cultura”. En eixe sentit, ha defensat: “Volem per al Grau, el mateix que reclamen les persones que ací viuen: Igualtat de condicions, accés a serveis de qualitat i un transport públic digne que vertebre el Grau amb la resta de la ciutat”.

Finalment, la coalició ha reivindicat el Dia de la Visibilitat Trans recordant la figura de la Pepa Wells, davant de la seua escultura homenatge, amb la intervenció de Verònica Ruiz, regidora de Feminismes i LGTBI que ha destacat que “cal seguir recordant que els drets de les persones del col·lectiu LGTBI són drets humans“. “Gràcies a Compromís, el País Valencià, ha sigut referència a l’Estat i a tota Europa, per avançar-se i ser dels primers territoris que vam aprovar lleis per a dotar de drets i de protecció jurídica a les persones trans i LGTBI”, ha explicat. “A més, hem situat Castelló entre les ciutats europees pioneres en defensa de drets per redactar de manera totalment participativa el I Pla Municipal LGTBI“, ha conclós.