Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

El comerç local de Betxí rebrà informació informació d’interés a través d’una llista de difusió de WhatsApp 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Els comerciants rebran informació que els incumbeix com subvencions, ajudes o novetats legislatives, entre altres 

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí continua apostant per l’ús de Whatsapp per a informar els veïns i els diferents sectors socials de la població. Ara serà el torn del xicotet comerç local, els qui a través d’una llista de difusió rebran informació sobre les diferents matèries que els concerneixen com a subvencions, ajudes o novetats legislatives, entre altres.

Aquesta iniciativa se suma a la sèrie de mesures que el consistori ha posat en marxa des de l’inici de la pandèmia per a fomentar i afavorir el comerç local. Entre altres, es van distribuir samarretes commemoratives de Sant Antoni amb la recaptació íntegra per als comerços, les ajudes econòmiques d’aproximadament 200.00 euros i la supressió de la taxa per ocupació i ampliació de les terrasses de l’hostaleria.

El regidor de Noves Tecnologies, Raül Soria, ha destacat que “el Whatsapp municipal està sent una eina molt útil per a informar els veïns, on ja hi ha inscrites més de 1.700 persones, i ara s’enfocarà també a comunicacions específiques per al comerç local”.

Els comerciants que vulguen donar-se d’alta en aquest servei gratuït, únicament hauran de completar el següent formulari per a formar part de la llista de difusió. 

Advertisement
Advertisement