Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

4410 visitants al Centre d'Interpretació Etnològica de Santa Llúcia a Alcalà aquest estiu 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Suposa un creixement de 962 visites respecte al passat any i el pic de visitants es va donar durant el mes d'agost, amb més de 2000 

Castellón Información

El Centre d'Interpretació Etnològica (CIE) de Santa Llúcia d'Alcalà de Xivert es consolida com un recurs museístic de primer ordre, amb l'increment en el nombre de persones que el visiten durant els últims mesos. En concret, des de juny a setembre d'enguany, ha registrat 4410 visites, la qual cosa suposa 962 més respecte al mateix període en 2020. El mes d'agost va ser el que va suposar un major nombre de visites, amb un total de 2004, dels quals 1767 van ser procedents d'Espanya i la resta internacionals.

El CIE de Santa Llúcia, inaugurat al desembre de 2019, compta amb una zona expositiva on es reprodueixen les diferents restes arqueològiques més rellevants trobats en les successives campanyes d'excavacions realitzades en la zona, datats en l'Edat de Bronze, Ferro Antic i època islàmica. També s'exposen maquetes de com eren els poblats assentats. Panells explicatius i un audiovisual completen la informació.

La regidora de Cultura, María Agut, ha destacat "l'impacte positiu d'aquest recurs cultural en el qual exposem i posem en valor la nostra història i orígens".