Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:17

Sense avançar

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Domingo Vicent. Portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de Vila-real.

La setmana després de les Festes de Sant Pasqual, ha sigut una setmana intensa, ‘horribilis’, diria jo, sobretot per a alguns dels protagonistes del Consistori.

Les notícies sobre la sentencia de la plusvàlua que obligarà a l’Ajuntament de Vila-real a tornar als veïns el cobrat indegudament o la decisió dels Fons Feder de deixar-nos fora de joc per segona vegada, són una garrotada per a la gestió de l’alcalde i de l’equip de Govern que, per cert, estan d’aniversari.

Així, ara veure’m si el Govern de la Improvisació planifica o continua improvisant i mirant cap a un altre costat, com quan va negar a Ciutadans la necessitat de prendre mesures amb la primera fallada del Tribunal Constitucional en la Comunitat Foral de Navarra sobre aquest impost i que recentment s’ha dictaminat també per a la resta d’ajuntaments de tota Espanya.

Al final, el que es demostra és que el bipartit està instal.lat en el no és no davant qualsevol proposta que vinga de l’oposició, tot i que puga beneficiar als veïns, com era, per exemple, la moció de Cs sobre la plusvàlua. De fet, en el ple de hui tindrem l’oportunitat de tornar a comprovar si l’equip de Govern està pel bé del poble o pel seu bé propi i sols els interessa passejar-se per Vila-real cada dos anys.

En Cs anem a presentar una moció per a demanar la revisió de certs passos de vianants elevats de Vila-real. Alguns veïns ens han transmès que la falta de manteniment i l’altura exagerada dels ‘badens’ provoquen danys en els seus vehicles, a més que comporten l’efecte contrari al desitjat, podent augmentar  el risc d’atropellament. Política útil.

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox_ju9b"]Imprimir