Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Els més menuts protagonistes d’excepció de la campanya ‘Estima Nules, no és un cendrer’

Tiempo de Lectura: 42 segundos

Noticias Relacionadas

Amb un guix han senyalitzat les burilles que s’han trobat al terra principalment dels voltants dels col·legis i dels parcs on està prohibit fumar

Castellón Información

Els escolars dels centres educatius de Nules han participat hui en una de les accions emmarcades en la campanya “Estima Nules, no és un cendrer”. En concret, han recorregut els principals carrers del municipi per donar visibilitat a la brutícia mediambiental que comporta tirar les burilles al carrer, de manera que amb un guix han senyalitzat les burilles que s’han trobat al terra principalment dels voltants dels col·legis i dels parcs on està prohibit fumar.

Seguidament s’han concentrat a la plaça Major on s’ha llegit un manifest per conscienciar tota la ciutadania del perjudici mediambiental que comporta tirar les burilles dels cigars al carrer.

 width=De fet, aquesta acció s’anomena el #guixdelavergonya i en la mateixa també ha participat personal del consistori.

No obstant això, entre els particularitats d’aquesta campanya el regidor de Medi Ambient, César Estañol, assenyala que es vol implicar a tots els sectors de la població, “encara que és la comunitat educativa del nostre poble la que està portant a terme diferents accions, per tant les actuacions dels més menuts de la població ens serviran d’exemple per a conscienciar a la resta de ciutadans”.

La campanya preveu la col·locació de cartells amb els quals es recordarà a la ciutadania que hi ha una ordenança municipal que prohibeix tirar burilles al terra, i que aquests fets comporten sancions.