Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

El borrianenc, Ivan Cabrera, nou President de la Conferència de Directors d’Escoles d’Arquitectura d’Espanya

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La passada setmana, i durant la seua reunió anual celebrada a Sevilla, el Plenari de la Conferència de Directors d’Escoles d’Arquitectura d’Espanya va escollir el borrianenc Ivan Cabrera i Fausto, actual Director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València, com a nou President. A la mateixa reunió, Fernando Agrasar Quiroga, actual Director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de La Corunya va ser elegit Secretari de l’entitat.

La Conferència de Directors d’Escoles d’Arquitectura d’Espanya és l’organisme que reuneix els trenta-quatre centres universitaris que actualment imparteixen estudis d’arquitectura a Espanya i actua com a interlocutor amb l’administració de l’Estat i les associacions professionals.

Ivan Cabrera és arquitecte per la Universitat Politècnica de València des de 1998, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura des de 1999 i col·legiat del Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló des de 2000. Durant quatre anys va ser membre del Consell de l’Associació Europea d’Escoles d’Arquitectura i afegeix ara al seu currículum de gestió ser el primer valencià en presidir l’ens que aglutina a totes les escoles d’arquitectura espanyoles.