sábado, 4 de diciembre, 2021  |  
Borriana reuneix a 120 corredors a les jornades atlètiques a Llombai Borriana reuneix a 120 corredors a les jornades atlètiques a Llombai

- 28 febrero, 2017 -

Els corredors matriculats a l'Escola Municipal d'Atletisme del SME van competir a la Lliga 6forRUN en diferents categories Borriana reuneix a 120 corredors a les jornades atlètiques a Llombai

Castellón Información

La jornada d’atletisme a les instal·lacions municipals de Llombai va ser un rotund èxit el passat dissabte. Més de 120 corredors en edat escolar de la província de Castelló es van reunir a Borriana per celebrar una de les edicions de la Lliga 6forRun.

Els corredors matriculats a l’Escola Municipal d’Atletisme del SME van competir a la Lliga 6forRUN en diferents categories i proves adaptades al seu nivell, aleví femení i masculí relleus 20 x 20 m i cross 1.647 m; infantil femení i masculí relleus 25 x 25 m i cross 2.600 m i cadet femení i masculí relleus 30 x 30 m i un cross de 2.600 m.

L’escola municipal de Borriana va participar al costat d’altres poblacions veïnes, com Nules, Betxí, Castelló, Les Alqueries, la Vall d’Uixò i Onda, per reunir a més de 120 participants, i promocionar l’atletisme a tota la província de Castelló.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha mostrat la seva satisfacció per la participació aconseguida, i sobretot, l’augment d’inscrits a l’Escola Municipal d’Atletisme i la iniciativa del Club de Atlestismo Buris-ana que s’ha creat fa poc d’un any .

D’altra banda, les instal·lacions municipals de Llombai també van acollir la jornada de competicions multiesportives per a les activitats d’Iniciació Multiesportiva i Multiesport amb proves atlètiques adaptades a cada edat. Poc més de 50 alumnes d’Iniciació Multiesportiva (1r i 2n de Primària) van realitzar relleus 10 x 10 mi cross 600 m, i els alumnes de l’escola de multiesport (3r i 4t de Primària) van competir en relleus 15 x 15 mi cross 1095 m.

Cal recordar, que aquestes activitats es troben dins el programa que persegueix el SME, denominat Pla Pati que fomenta la pràctica esportiva en edat escolar, el foment d’hàbits saludables des d’edats primerenques.

Whatsapp Telegram