Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
Nou associacions locals de Borriana es formen en comunicació inclusiva Nou associacions locals de Borriana es formen en comunicació inclusiva

- 26 septiembre, 2020 -

El curs s'emmarca dins del conveni anual de la Fundació Isonomia i l'ajuntament Nou associacions locals de Borriana es formen en comunicació inclusiva

El curs s’emmarca dins del conveni anual de la Fundació Isonomia i l’ajuntament

Castellón Información

Un total de 16 persones de nou associacions locals de Borriana han rebut formació i orientacions sobre la manera més adequada de fer les comunicacions de la seua entitat de manera inclusiva, és a dir, dirigint-se a tota la població i fugint, tant en la imatge com en els escrits, dels estereotips sexistes i excloents cap a les minories.

El curs oferit per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat, Inclusió i Diversitat de l’Ajuntament de Borriana s’emmarca dins del conveni anual que l’entitat té subscrit amb el consistori.

La formació, de vuit hores de durada, ha tingut una part teòrica inicial a través de l’aula virtual per a aportar els coneixements fonamentals, i una part pràctica presencial en què les diferents entitats han pogut aportar exemples de documents, cartells o altres elements de difusió que utilitzen en la seua entitat per a revisar l’ús que feien del llenguatge, i tractar sempre de millorar-lo.

Borriana comunicació inclusiva

En el curs gratuït han participat persones associades de les entitats Futnet Borriana, Club de Futbol Sorinthule Football, Afdem, Associació de Veïns del Grau de Borriana, Fundació Diagrama, Centre Juvenil Salesià Porta Oberta, AMPA Cardenal Tarancon, AMPA Jaume I i Grup Scout Borriana.

Aquesta acció respon, segons ha explicat la regidora de l’àrea, Maria Romero, a un dels objectius de la regidoria d’Igualtat de “formar ciutadania compromesa amb la igualtat per a encaminar la ciutat cap a una Borriana més inclusiva”.

Així els ho va fer saber Maria Romero en la sessió presencial que va tenir lloc en el Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana, seguint totes les mesures de separació i higiene recomanades, i on va manifestar que la participació en aquesta formació és “un bon símptoma sobre el món associatiu de Borriana i la seua implicació en la lluita per la igualtat i la millora constant”.

Per la qual cosa, va agrair “el doble esforç de formar-se i, alhora, fer el curs en els temps tan complexos que corren”. Finalment, va convidar els assistents a seguir amb aqueixa implicació, sobretot, de cara a la redacció del Pla d’Igualtat Municipal i el Pla d’Inclusió que es troben actualment en període d’adjudicació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *