Martes, 4 de agosto, 2020  |  
L’estiu de Borriana desperta amb nombroses activitats tant per als més menuts com per a la família L’estiu de Borriana desperta amb nombroses activitats tant per als més menuts com per a la família

- 4 julio, 2020 -

Aquesta iniciativa ha sigut proposada i arrancada per les regidories de Turisme, Cultura i Joventut de l'ajuntament L’estiu de Borriana desperta amb nombroses activitats tant per als més menuts com per a la família

Aquesta iniciativa ha sigut proposada i arrancada per les regidories de Turisme, Cultura i Joventut de l’ajuntament

Castellón Información

El primer cap de setmana de juliol arriba a Borriana ple d’activitats infantils i per a tota la família, visites al Clot de la Mare de Déu, visites guiades al patrimoni cultural de la ciutat i actuacions en directe en la Torre de la Mar amb la nova edició d’ ‘A la fresqueta’.

La programació d’activitats estivals presentades conjuntament per les regidories de Turisme, Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Borriana s’inicia aquest primer cap de setmana de juliol. En totes les activitats se seguirà la normativa de seguretat establerta pel Ministeri de Sanitat, amb l’ús obligatori de masqueretes, desinfecció dels espais, neteja de mans amb gel alcoholitzat, i respectant la distància de seguretat per evitar contagis i aglomeracions.

cartell estiu Borriana 2020

Frank Motor Show

És el primer espectacle compost per especialistes de cinema i televisió que se celebrarà els divendres, dissabtes i diumenges de juliol a les 21.30h a la zona del Mercat de la Platja de Borriana. Acrobàcies i escenes de cinema per a tots els gustos, amb els cotxes de mida real de les pel·lícules ‘Cars, Rayo McQueen’, Cruz Ramírez i, també, el gran ‘Monster Truck’ Americà: ‘el Toro Loco’.

Un moment per a gaudir amb la família i sentir l’adrenalina, l’acció i la diversitat del gran espectacle del motor, amb l’activitat i les característiques dels especialistes de cinema i del programa de televisió ‘El Hormiguero’.

A la fresqueta

La Regidoria de Cultura torna amb una nova edició de les nits de teatre a la Torre de la Mar, que comptarà per a l’edició 2020 amb quatre espectacles totalment gratuïts, que es podran disfrutar, com és habitual, a la Torre de la Mar els divendres del mes de juliol a les 23h.

Aquesta serà la quinzena edició que se celebra el cicle de teatre d’estiu de la ciutat en aquest emplaçament tan característic del Grau de Borriana, i que any rere any ha tingut una gran acollida pel públic assistent.

Visites a Clot de la Mare de Déu

Una activitat per a passar-s’ho bé amb tota la família, cada dimecres de juliol i agost a les 18h, que recorre els llocs més bonics de la ciutat de Borriana i permet gaudir de la cultura, la natura i la família.

La reserva de places es realitza a través del 964 587 078 o acudint a la ‘Tourist Info’ l’Arenal (a la Tinença d’Alcaldia del Port), de dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h (Màxim 30 persones per visita).

Activitats estiu esportiu

El Servei Municipal d’Esports de Borriana (SME) organitza un any més activitats d’estiu a la platja de l’Arenal i a la zona de l’antic càmping de Borriana.

La programació està composta d’activitats com ioga, pilates, zumba, GAP i aquafitness, que es desenvoluparan al llarg dels mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres, amb diferents tallers i horaris. Per a més informació i inscripció, visiteu aquest web.

Autocine

Una nova aposta presentada per la regidoria de Turisme, que comptarà amb grans pel·lícules que es projectaran cada diumenge al costat de l’antic càmping a l’Arenal. Una oportunitat per a veure un nou film cada setmana, amb la tota la família i a l’aire lliure.

Sara Molina, regidora de Turisme, explica que és una manera de donar alternativa a les activitats cancel·lades que s’han fet cada estiu a l’aire lliure. “Un autocine, al mateix temps que respectarà les mesures de seguretat, permetrà a famílies i amistats, gaudir dels clàssics en una gran pantalla”, ha explicat la regidora.

Contacontes infantils

Contacontes de diferents temàtiques que desenvolupen els valors d’igualtat, respecte i cura pel medi ambient. Contes no sexistes, contes dinàmics, contes a l’inrevés, contes tradicionals, al llarg de juliol i agost. L’horari serà el següent:

  • 11 de juliol, a les 20h al Polifuncional de la Serratella
  • 25 de juliol, a les 20h a l’antic càmping de l’Arenal
  • 8 d’agost, a les 20h a la plaça Estany Colombrí (darrere del Bombora’s)
  • 29 d’agost, a les 20h a l’avinguda de la Mediterrània, al Port, al costat de l’Escola de la Mar
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *