Jueves, 29 de octubre, 2020  |  
Les Festes Patronal de Benicarló 2020 seran eminentment culturals Les Festes Patronal de Benicarló 2020 seran eminentment culturals

- 19 junio, 2020 -

S'apostarà per actes ens espais oberts però amb possibilitat de controlar l'aforament Les Festes Patronal de Benicarló 2020 seran eminentment culturals

S’apostarà per actes ens espais oberts però amb possibilitat de controlar l’aforament

Juan José Benito/Castellón Información

Les Festes Patronal de Benicarló estaran marcades enguany per les restriccions que imposa la crisi sanitària, per lo que estaran marcades per actes culturals on es mostrarà el potencial cultural de Benicarló.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha donat a conèixer algun dels aspectes d’aquestes fetes, “no estem organitzant un programa excessivament festiu però sí que volem traure tota la punta al potencial cultural que tenim a Benicarló, tant des del punt de vista de la música com del teatre o l’art”.

Manchón ha anunciat que els actes s’ubicaran en diferents escenaris temàtics, tots ells espais oberts però que permeten el control de l’aforament, com ara els Jardins del Mucbe, l’annex semicobert del pavelló poliesportiu, la plaça de l’Ajuntament o el pati del col·legi La Salle, on tindran lloc representacions teatrals, concerts de cambra, concerts festius i altres esdeveniments.

El regidor deia que  “serà necessari adquirir localitats a un preu simbòlic per a assistir a aquests actes perquè ens ajudarà a controlar els aforaments”.

  Tal com vam informar a Castellón Información l’acte inaugural de les festes serà la Serenata a Sant Bartomeu, un dels concerts més importants de l’any a Benicarló i amb una antiguitat de més 125 anys.

Al respecte, Manchón comentava que “hem volgut donar-li un protagonisme especial a la música i a la nostra Associació Musical Ciutat de Benicarló”.

També s’organitzaran exposicions en espais grans on siga possible controlar l’aforament i algunes cercaviles en localitzacions àmplies per tal d’evitar aglomeracions de públic.

A tot això, el regidor ha confirmat que no hi podrà haver la tradicional traca ni tampoc es muntarà el Recinte de Penyes.

Així mateix Manchón ha volgut agrair la voluntat i la predisposició de la Comissió de Festes a l’hora de traure endavant una programació de qualitat, “el més fàcil hauria sigut abandonar i posposar les festes per al 2021, però la Comissió ha decidit seguir i apostar per fórmules que ens permetran tindre una setmana de festes amb un gran accent cultural”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *