Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 23:44

La Policia Local de Benicarló controlarà el compliment de les mesures Covid-19 els caps de setmana i festius

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

Es reforçaran les patrulles i els controls d'entrada per a evitar l'arribada de ciutadans d'altres comunitats, en les dates més assenyalades

Castellón Información

S'ha preparat un operatiu especial per a assegurar el compliment de les noves mesures contra la Covid-19 des d'aquest cap de setmana fins a passada la Setmana Santa. Es reforçaran les patrulles i els controls d'entrada per a evitar l'arribada de ciutadans d'altres comunitats, especialment en les dates més assenyalades.

La Policia Local de Benicarló ha preparat un dispositiu especial per a assegurar el compliment de les noves mesures contra la covid-19 durant les pròximes setmanes. L'operatiu començarà avui mateix i s'allargarà fins a passada la Setmana Santa, amb un reforç especial de les patrulles i dels controls, especialment els caps de setmana i els dies festius.

L'objectiu de l'augment dels controls a les entrades del municipi és assegurar el compliment del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, que està vigent fins al 12 d'abril, i així evitar l'arribada de ciutadans d'altres comunitats autònomes.

Detingut per robar amb força

La Policia Local de Benicarló ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori pel procediment de l'estirada

Ahir de vesprada, la Policia va rebre una telefonada alertant d'un robatori d'una bossa de mà a una dona per part d'un baró que va utilitzar el mètode de l'estirada. L'acció va provocar lesions, en principi lleus, a la víctima.

Com que durant la telefonada es va facilitar la descripció de l'home i la direcció en què va fugir, mentre uns agents atenien la víctima, unes altres patrulles van iniciar la recerca de l'individu, que el van localitzar al camí d'en Cobert.

El presumpte autor del delicte tenia antecedents per fets similars, així com una ordre de recerca, personació i detenció pel jutjat de Vinaròs, per la qual cosa va ser detingut i entregat a la Guàrdia Civil per a la seua posada a disposició judicial.