domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
L’Equip de Govern de Castelló califica de “molt positiu” el balanç del procés de Pressupostos Participatius L’Equip de Govern de Castelló califica de “molt positiu” el balanç del procés de Pressupostos Participatius

- 31 mayo, 2017 -

Brancal i García celebren una jornada per a rebre opinions i aportacions de millora sobre el procediment iniciat enguany L’Equip de Govern de Castelló califica de “molt positiu” el balanç del procés de Pressupostos Participatius

Castellón Información

La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, i el regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, han realitzat aquesta vesprada una jornada de balanç dels Pressupostos Participatius 2017. Una sessió de caràcter obert a tota la ciutadania que s’ha celebrat en el Saló d’Actes de l’edifici de Quatre Cantons.

D’aquesta manera, des de l’equip de govern s’insisteix en el fet que la participació és un eix transversal en les seues polítiques, ja que “volem comptar amb la ciutadania a l’hora de prendre les decisions, no solament a l’hora de comunicar-les. I volem comptar amb tota la ciutadania: el teixit associatiu veïnal, social, d’igualtat, cultural, educatiu, etc”, ha manifestat la vicealcaldessa.

A més, aquesta jornada ha servit per a “tancar la roda de la participació en una nova manera d’entendre els pressupostos participatius de la ciutat, en els quals no solament hem volgut obrir la possibilitat de participar a tota la ciutadania, sinó que també estem interessats a saber les opinions i aportacions que cada persona vulga transmetre’ns referent a aquest nou procediment iniciat en 2017”.

El regidor de Transparència i Modernització ha destacat que “hem volgut utilitzar eines informàtiques per a facilitar l’accés a la informació, un accés al que, a més, estem obligats per llei a tendir cada dia més. Açò sí, sense oblidar-nos de l’opció de participar de manera presencial”.

Per a tots dos edils, el balanç ha resultat “molt positiu, ja que hem pogut conèixer de mà dels participants en el procediment aquelles fortaleses del mateix però també aquelles coses que cal millorar, potenciar o reconsiderar”.

Finalment, Brancal ha volgut recordar que “la participació no es pot imposar, per açò és la nostra voluntat el fet de facilitar-la, i ha d’estar a l’abast de tots els ciutadans”.

Whatsapp Telegram