Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

Any nou, mateixos problemes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

Una solució que no arriba. La indústria ceràmica continua esperant les mesures extraordinàries que necessita per a poder mantenir la competitivitat d'un sector del qual depenen milers de famílies de Via-real i de la província de Castelló. Del sector ceràmic depenem, de manera directa o indirecta, tots els veïns d'esta terra, i per això, des del Partit Popular no ens cansarem de reclamar allò que la indústria ceràmica necessita i mereix, amb seriositat i lleialtat, però també amb la fermesa que requereix la situació extraordinària que vivim.

Després de molts mesos d'espera, el Govern de Sánchez anunciava unes mesures que resulten totalment insuficients, ja que segueixen sense definir-se i no arribaran, en el millor dels casos, fins d'ací a sis mesos. A més, per si no hi haguera prou, s'han deixat fora a les empreses de frites, esmalts i colors ceràmics.

Són ja quasi 5.000 els castellonencs aturats en el sector industrial i 11.000 afectats per un ERTE i els socialistes no reaccionen. Ni ho fan a Madrid ni tampoc ací, on continuem esperant que es convoque la mesa de seguiment pel pacte que totes les forces polítiques vam signar el passat 30 de novembre. A l'últim ple celebrat a l'Ajuntament de Vila-real vaig instar a l'alcalde que insistisca al president de la Diputació en la urgència de convocar eixa mesa del pacte per fer un seguiment de la situació i reclamar amb més fermesa el que necessitem.

El futur i el benestar de milers de famílies de la nostra ciutat depenen de la viabilitat del sector ceràmic i des del Partit Popular no ens cansarem de reivindicar el que és de justícia per a un sector clau en la nostra economia.