martes, 15 de junio, 2021  |  
Almenara programa una jornada diferent amb una activitat d’observació d’aus en els Estanys i la Marjal Almenara programa una jornada diferent amb una activitat d’observació d’aus en els Estanys i la Marjal

- 3 abril, 2021 -

Els i les participants en la ruta han pogut contemplar exemplars de fins a 31 espècies diferents d'ocells Almenara programa una jornada diferent amb una activitat d’observació d’aus en els Estanys i la Marjal

Els i les participants en la ruta han pogut contemplar exemplars de fins a 31 espècies diferents d’ocells

Castellón Información

Aquest matí s’ha celebrat la ruta d’observació d’ocells i fauna organitzada a través de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara i realitzada des de Actio Birding amb les mesures d’aforament i sanitàries vigents. Al llarg de 3 hores i 42 minuts s’ha completat un recorregut a través de diverses zones dels Estanys d’Almenara, la Muntanya Blanca, l’Ullal i els horts del terme municipal amb l’objectiu d’observar els ocells, gaudir del paisatge i conéixer l’espai natural.

Observació d’aus a l’Estany i la Marjal d’Almenara

Així, els i les participants en la ruta han pogut contemplar exemplars de fins a 31 espècies diferents d’ocells. Entre elles destaquen 15 “moritos” comuns, 13 flamencs, 8 “cigüeñelas”, 5 arpelles així com diverses garses, garsetes, ànecs, gavines, xoriguers o “chorlitejos” entre altres espècies.

Des de la regidoria de Turisme es continuaran programant rutes d’observació d’ocells en el futur al llarg de diferents zones del terme d’Almenara, sempre depenent de les condicions sanitàries vigents.

Whatsapp Telegram