jueves, 27 de enero, 2022  |  
Finalitzen amb èxit de participació les jornades taurines d’Almenara Finalitzen amb èxit de participació les jornades taurines d’Almenara

- 6 diciembre, 2021 -

L'Ajuntament ha agraït a les penyes Los Armónicos, Joventut Taurina i Bou de Desembre la seua col·laboració Finalitzen amb èxit de participació les jornades taurines d’Almenara

L’Ajuntament ha agraït a les penyes Los Armónicos, Joventut Taurina i Bou de Desembre la seua col·laboració

Castellón Información

Aquesta vesprada han acabat les exhibicions taurines programades a Almenara per a aquest primer cap de setmana de desembre amb l’exhibició de dos nous exemplars. La jornada ha començat a les 12 del migdia amb un bou de la ramaderia de Torrehandilla-Soberbina, patrocinat per la Penya Bou de Desembre. Prèviament a l’exhibició s’ha guardat un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 i els components de la penya que han mort.

Ja a la vesprada, s’ha exhibit un exemplar de la ramaderia de Gerardo Ortega patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara, al qual ha seguit l’embolada del bou de Torrehandilla-Soberbina del matí, amb el que han culminat els festejos.

Tant l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, com la regidora de Festes Débora Marín, han agraït a les penyes Los Armónicos, Joventut Taurina i Bou de Desembre la seua col·laboració en aquestes celebracions especials. També l’agraïment als serveis mèdics per la seua gran labor, així com a la brigada municipal per les seues tasques de desinfecció diària del recinte, igual que a tota aquella persona, empresa o entitat que haja col·laborat per al bon desenvolupament de les exhibicions taurines.

Whatsapp Telegram