Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 10:39

Almassora es prepara per a la vuitena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Veïns i visitants podran gaudir amb les propostes de 18 bars i restaurants del municipi

Castellón Información

La vuitena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi arriba a Almassora amb les propostes de 18 bars i restaurants del municipi. Veïns i visitants podran gaudir d'un ampli ventall de propostes dels negocis locals, en els quals la combinació de tapa i beguda tindrà un preu de tres euros.

“La Ruta de la Tapa i el Vi s'ha convertit en un cita obligada per a les almassorines i els almassorins i per als veïns de municipis propers que s'acosten a degustar els plats elaborats pels nostres restauradors”, ha assegurat el regidor de Comerç, Roger Beltrán, durant la presentació de l'esdeveniment gastronòmic al costat de la gerent de Divino Vins, Mila Porras. L'edil ha destacat “l'impuls a l'activitat econòmica i la dinamització social”, que la ruta suposa per al municipi, ja que els locals participants “es distribueixen per tot el nucli urbà i tenen representació també en el districte marítim”.

Almassora - Cartel VIII Ruta TapaA fi d'aprofitar la popularitat que la celebració de la Trencada de l'Hora de Tambors de Passió, aquesta VIII Ruta de la Tapa i el Vi començarà durant la vesprada del dijous sant -29 de març- i s'estendrà fins al 29 d'abril. Durant la resta del mes, els hostalers serviran les seues propostes cada divendres, dissabte i diumenge entre les 11.00 i les 23.00 hores. Per a conèixer l'horari específic de cada restaurant, talleres Queral editarà 5.000 llibrets en els quals figuraran també la ubicació i els ingredients dels plats.

Així mateix, els locals participants cuinaran tres tapes, corresponents a cadascuna de les tes modalitats proposades per l'organització: tapa tambor, tapa Talleres Queral i tapa de la ruta. Com a acompanyament, els negocis serviran el vi blanc Flor de Taronger (Bodegas Flors, IGP Castelló) i els negres Biberius roure (Bodegas Comenge, DO Ribera del Duero) i Tentación verema (Bodegas Martínez Corta, DO La Rioja).

Com cada any, l'organització proposa un concurs gràcies al qual els comensals podran guanyar cinc sopars en locals del municipi patrocinats per la Regidoria de Comerç, Talleres Queral, Tambors de Passió, Aproca i Divino Vins, a més de tres lots de cadascun dels vins de la ruta. El públic haura de reunir els segells de bars i restaurants en els quals consumeixca les tapes de la ruta i, una vegada completades totes les caselles, dipositar el cartró amb les seues dades personals en les urnes que trobaran en els negocis participants.

Presentació de les tapes a l'Espai Mercat

Dijous que ve 15 de març, les aromes dels plats dels 18 bars i restaurants col·laboradors envairan l'Espai Mercat. El públic, l'equip de govern i els patrocinadors podran comprovar de primera mà el disseny i els mètodes de preparació emprats en les receptes de la pròxima edició.