Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 00:27

Almassora ultima els detalls per a les festes de Santa Quitèria

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Almassora està immersa en els preparatius d'última hora per a començar este divendres, 17 de maig, les seues festes patronals en honor a Santa Quitèria, unes festes declarades d'interés turístic provincial per la seua simbologia. El recinte taurí de la Vila ja està llest, després de les últimes comprovacions de seguretat, així com la Fonda del Vi i altres estructures festives.

El regidor de Festes, Arturo Soler, està supervisant els últims detalls perquè siguen unes celebracions per al record i que els prop de 120 actes programats transcórreguen segons el que es preveu. “Hem dissenyat un programa pensant en tots els públics, gràcies sempre al treball incansable de la Junta Local de Festes i a la col·laboració de les penyes i colles”, ha explicat l'edil.

El programa d'actes arrancarà hui, a les 19.00 hores, amb la inauguració de l'exposició de vestits de comunió i bateig en l'Espai Mercat. La mostra, organitzada per l'associació juvenil Lluïsos amb la col·laboració del Museu del Joguet podrà visitar-se fins diumenge que ve 26 de maig.

A continuació, al voltant de les 20.00 hores, s'obrirà al públic l'exposició de joies de Santa Quitèria, en el Museu Parroquial de l'Església de la Nativitat de La nostra Senyora, amb motiu del XXV aniversari de l'ordenació sacerdotal del rector Juan Ángel Tapiador Navas.

Serà, a les 00.00, quan la plaça Major s'omplirà d'almassorins disposats a passar-ho bé i tindrà lloc l'esperat Esclat de Festa. La reina de les festes, Aitana Adsuara, acompanyada de la seua cort d'honor, conformada per María Vidal, Verónica Franco, Laura Garrido i Alexandra Pesudo, serà l'encarregada de pronunciar les esperades paraules que donen principi a dies intensos de festes que conclourà el pròxim 26 de maig.

A les 02.00 hores, s'obrirà el Recinte Fester amb la música de DJ.