Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 03:42

L'Ajuntament d'Almassora dota a la Policia Local amb 22 nous emissores de ràdio

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Inverteix 21.175 euros en 22 nous kits de terminals de ràdio portàtils per a millorar la comunicació dels agents, ja que són una eina fonamental de consulta en matèria de seguretat

L'Ajuntament d'Almassora ha adquirit 22 nous kits de terminals de ràdio portàtils Tetra de la marca Sepura per a ús policial, incloent-hi dos bateries d'alta capacitat, antena combinada, funda protectora i micròfon remot per a cada dispositiu. D'aquesta manera, aquestes emissores substituiran models antics del total de 46 que es troben operatives. Per a això, s'ha destinat una inversió de 21.175,15 euros.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, ha explicat que aquesta adquisició ha anat dirigida a millorar i modernitzar el servei de comunicacions en l'àmbit policial, de manera que cada agent puga posseir d'un terminal de dotació propi, reduint els temps de resposta dels agents. L'ús de les comunicacions per ràdio resulta essencial en el treball diari de la Policia Local, perquè és una eina de consulta en matèria de Seguretat Viària i Seguretat Ciutadana.

En concret, el model d'aquests dispositius és el Sepura SC20, per la qual cosa disposa d'una tecnologia més avançada i nova, proporcionant un funcionament més intuïtiu i rendiment excepcional en totes les situacions per la seua classificació de protecció ambiental IP65, IP67 i IP68 (sent submergibles, resistents a l'aigua i a la pols) i donant un avançat rendiment de Tetra.

“El nostre objectiu és continuar optimitzant els recursos dels quals disposa la Policia Local perquè redunde en la millora de la seguretat ciutadana”, ha remarcat la regidora, qui ha recordat la renovació de la flota de vehicles que s'està duent a terme amb la recent adquisició de dues noves motocicletes elèctrica i d'un vehicle tipus buggy de la marca Zforce 500 4x4 per a la Unitat de Protecció Mediambiental i el servici de platges, ja que permet l'accés a tota mena de terrenys.

D'igual mode, Rovira ha remarcat que els dispositius especials de vigilància segueixen en punts conflictius de la localitat per a garantir la seguretat ciutadana.