lunes, 17 de enero, 2022  |  
Almassora celebra el Dia de la Policia Local reconeixent la tasca d’entitats, funcionaris i ciutadans Almassora celebra el Dia de la Policia Local reconeixent la tasca d’entitats, funcionaris i ciutadans

- 30 junio, 2017 -

Els agents amb una dilatada trajectòria professional al servei del cos també han sigut condecoracions Almassora celebra el Dia de la Policia Local reconeixent la tasca d’entitats, funcionaris i ciutadans

Els agents amb una dilatada trajectòria professional al servei del cos també han sigut condecoracions

Castellón Información 

El saló de plens de l’Ajuntament d’Almassora ha acollit aquest matí la celebració del Dia de la Policia Local, uns actes que l’equip de govern va recuperar el passat any després de la seua supressió en 2013. El cos de seguretat ha aprofitat l’ocasió per a concedir un merescut reconeixement a entitats, funcionaris i ciutadans que han col·laborat amb la tasca de la Policia Local, així com els 18 agents que han rebut la Creu al Mèrit Policial per la seua trajectòria professional.

Almassora - Dia Policia Loca 2017 (3)Destaca la condecoració d’Ismael Bou, un veí que va lliurar als agents una cartera trobada  al carrer i amb més d’1.000 euros en metàl·lic, la qual va poder recuperar el propietari. Així mateix, la presidenta de Creu Roja Almassora, María del Carmen Arroyo, i el cap provincial de Trànsit, Víctor Sales, han rebut la distinció  per la col·laboració prestada per les entitats a les quals representen a la Policia Local. La junta de comandaments del cos també ha volgut reconèixer l’exregidor de l’àrea, Santiago Agustí, l’agent jubilat Francisco Seder, la funcionària d’Intervenció María Eugenia Mulet i la funcionària adscrita al departament Carmen María Sales.

Almassora - Dia Policia Loca 2017 (1)Els agents de la plantilla han rebut la Creu al Mèrit Policial de mans de l’alcaldessa, Merche Galí; el regidor de Seguretat Pública, Roger Beltrán, i l’intendent principal, Roberto Verdoy. La Policia Local ha reconegut amb una insígnia roja aquells membres amb més de 15 anys de servei. Aquells agents que, després de més de 25 anys de servei, han evidenciat un constant lliurament i dedicació en el compliment dels seus deures, han rebut també el distintiu blanc.

Almassora - Dia Policia Loca 2017 (4)A tots ells, Beltrán els transmès “la meua admiració i la de tots el veïns i veïnes d’Almassora” per ser “un exemple de solidaritat i professionalitat”. “La vostra qualitat humana és fins i tot més evident quan tracteu amb els més febles, amb els menors, amb les persones majors o amb les víctimes de violència de gènere”, ha assegurat el regidor.

En aquest sentit, l’intendent principal ha destacat les actuacions en matèria de protecció de menors i dones realitzades, així com la tasca del servei de mediació i les més de mig centenar d’accions formatives voluntàries realitzades pels agents en 2016, tal com arreplega la memòria de serveis de la Policia Local. L’acte ha conclòs amb la passada de revista per part de les autoritats locals a la plantilla i a la flota de vehicles del cos de seguretat local, situats a la plaça Pere Cornell.

Whatsapp Telegram