domingo, 17 de enero, 2021  |  
L’Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials d’ajuda als més vulnerables L’Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials d’ajuda als més vulnerables

- 27 noviembre, 2020 -

La formen representants de Serveis Socials de l'ajuntament, Creu Roja i Càritas L’Alcora crea una taula de treball per coordinar les accions socials d’ajuda als més vulnerables

La formen representants de Serveis Socials de l’ajuntament, Creu Roja i Càritas

Castellón Información

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, conjuntament amb Creu Roja i Càritas, ha posat en marxa la Taula de Cooperació Social de l’Alcora.

L’objectiu principal de la iniciativa és crear un espai de treball per tal de coordinar i fer més efectives les actuacions dirigides a ajudar i donar resposta a les necessitats econòmiques i socials de les famílies més vulnerables.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha posat el focus en la necessitat “especialment tenint en compte l’actual conjuntura” d’estrényer la col·laboració per tal de sumar esforços i desenvolupar accions que ajuden a mitigar les conseqüències de la crisi del coronavirus.

Falomir ha recordat que la creació d’aquesta taula de treball és una de les mesures incloses dins del Pla d’Impuls Econòmic i Social de l’Alcora per a 2021. També ho és, tal i com ha explicat l’alcalde, l’increment en un 25% de les ajudes econòmiques individuals respecte a les atorgades durant 2020. Es tracta de prestacions orientades a fer efectiu el dret a la protecció social en situacions de vulnerabilitat, en les quals les persones manquen dels mitjans per cobrir les seues necessitats bàsiques.

“És important que les ajudes s’atorguen d’una manera eficaç i eficient, evitant duplicitats i garantint un repartiment equilibrat i equitatiu”, ha manifestat.

Per finalitzar, l’alcalde ha informat que la Taula es reunirà de manera periòdica “per continuar treballant conjuntament de manera coordinada i consensuada i compartint informació per tal de planificar les futures accions en matèria social”.

Google+
Whatsapp Telegram