Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 15:48

Advertisement
Advertisement

Alcalà-Alcossebre posa en valor els seus recursos comercials amb una nova APP 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

Dins de les accions del Pla de Foment Comercial posat en marxa des de l’Ajuntament Amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç

Castellón Información 

Els comerços d’Alcalà-Alcossebre comptaran en breu amb un nou instrument tecnològic per ser més competitius i apropar-se a les necessitats dels seus clients potencials. Es tracta de la nova aplicació “Activa Alcalà-Alcossebre” a través de la qual, mitjançant l’accés a través de dispositius mòbils, es pot consultar un directori de comerços de la localitat i diverses informacions d’interès. La APP, que podrà descarregar-se en telèfons i tauletes, inclou diversos apartats: empreses, esdeveniments, guia turística, notícies o ocupació. “La nostra intenció és que tot aquell que se la descarrega puga consultar ràpidament els comerços que tenim de cada sector i informacions que puguen resultar d’interès com adreça, telèfon o campanyes de descomptes i ofertes” ha explicat la regidora de Comerç, Alejandra Roca, que ha insistit que “som conscients del complicat que resulta que els nostres comerços locals competisquen amb grans superfícies o amb comerços d’altres municipis i, per això, pensem que és important donar la màxima informació i fer-nos més visibles”.

El llançament d’aquesta nova APP s’emmarca en les diferents accions del Pla de Foment Comercial que, durant el 2018, ha desenvolupat la Regidoria de Comerç amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Castelló. Dins dels principals objectius d’aquest Pla, figuren reforçar la imatge comercial de la localitat, posar en valor els recursos comercials, gastronòmics, culturals i d’oci del municipi, modernitzar el sector, guanyar quotes de mercat i generar ocupació. Durant aquest any, s’han celebrat diferents xerrades i tallers amb els comerços de la localitat, per tal de motivar-los i implicar-los en aquesta millora dels seus recursos per augmentar la seva competitivitat. A més, des de l’Ajuntament es valora de forma molt positiva el bon resultat de la Fira de Nadal, que va comptar amb una important participació dels comerços locals.

Advertisement
Advertisement