Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 12:23

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre recupera NadalParc com a alternativa d’oci infantil durant el Nadal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre en Alcalà de Xivert, i 3 i 4 de gener al nucli coster d’Alcossebre, en horari de matí i vesprada

Castellón Información

L‘Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre organitza una nova edició de NadalParc durant el període vacacional de Nadal, seguint la seua política de potenciar la conciliació entre la vida laboral de les famílies. Aquesta proposta d’oci educatiu va destinada a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. La present edició tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 en el Espai d’Oci d’Alcalà i els dies 3 i 4 de gener, en el Cesal de Alcossebre. L’horari serà de 10.00h a 13.00h al matí i de 16.30h a 18.30h a la vesprada.

Respecte a les activitats, comptarà amb un espai a l’aire lliure amb zona de photocall, la bústia real, la bibliotrenca, un espai lliure recreatiu amb futbolí, ping pong i billar americà,i un espai fòrum literari amb la presentació de dos contes infantils: el dia 28 a Alcalà de Xivert “El viatge d’un estel” i el dia 3 en Alcossebre, “La lluerna morada”. A més, hi haurà un espai dedicat activitats dirigides entre les quals podrem trobar una zona infantil, dues zones per a manualitats, una zona esportiva, una zona de passatemps i una zona de circuit de tricicles.

L’activitat es realitzarà amb totes les mesures de seguretat i higiene, realitzant desinfeccions periòdiques, accedint al recinte amb màscara, controlant els accessos i l’aforament, i en el cas dels adults, sol·licitant el certificat Covid.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, destacava que “seguint totes les mesures de seguretat, facilitem a les famílies una alternativa d’oci per als seus fills i filles durant el Nadal, amb l’atractiu afegit de què poden gaudir-lo en edificis municipals d’Alcalà i Alcossebre”.