Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Alcalà-Alcossebre licita les obres de renovació de la xarxa de sanejament per 233.100 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

El cost de l'actuació es finançarà amb els fons del Pla Avança de la Diputació de Castelló

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha licitat la contractació de les obres de renovació de la xarxa de sanejament per valor de 233.100 euros. Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 15 de novembre i l'anunci de licitació està publicat en la Plataforma de Contractació de l'Estat.

El cost de l'actuació es finançarà amb els fons del Pla Avança de la Diputació de Castelló ja que, en paraules de l'Alcalde Francisco Juan, “continuar desenvolupant el Pla de Sanejament Municipal és una prioritat i hem decidit destinar aquesta subvenció reglada que correspon al nostre municipi a aquestes obres de renovació, íntegrament”.

Les obres se situen en diferents punts d'Alcalà i Alcossebre: al carrer Jai Alai i camí L’Atall es millorarà l'estanquitat de la xarxa mitjançant la impermeabilització de pous de registre, reparació de fissures i reconnexió d'escomeses; en el camí dels Frares es renovaran 40 metres de conducció, amb supressió de contrapendent i millora de la xarxa; al carrer Baró de Alcahalí encreuament amb carrer Verge del Carmen es renovaran 42 metres de conducció i també se suprimirà la contrapendent. En l'avinguda Les Fonts es renovaran 369 metres de conducció amb canvi de material per a evitar pèrdues en la xarxa. També s'actuarà en l'estacions de bombament d'aigües residuals de la zones Campament i Tres Platges, per a renovar els equips de bombament i incorporar diferents sistemes d'acumulació.