Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:36

Alcalà-Alcossebre aposta per la gastronomia: cinc empreses del municipi s’adhereixen a Castelló Ruta de Sabor

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Han hagut de superar un procés d’avaluació i seguiment realitzat per la Secretaria Tècnica

 Castellón Información

Cinc empreses d’Alcalà-Alcossebre s’han adherit al producte turístic gastronòmic provincial Castelló Ruta de Sabor: Alein Pasta & Pizza Restaurant, Antonio Tienda Gastronòmica, restaurant El Pinar, LaTaula d’Irta-Càmping Ribamar i restaurant Serra d’Irta. El passat 16 de desembre va tenir lloc a Castelló l’acte de lliurament de les distincions a aquests establiments que se sumen així als que ja estaven integrats: la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert, Olis Bardomus, Olis Xivert, Masia Ana i restaurant L’Illa. Tant l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre com les Tourist Info d’Alcalà i Alcossebre estan també integrats.

Les noves empreses adherides han hagut de superar un procés d’avaluació i seguiment realitzat per la Secretaria Tècnica que comprova si compleixen amb el Manual del Producte Turístic Gastronòmic. En formar part d’aquest producte turístic, podran formar part de les diferents accions de promoció que es realitzin des del Patronat Provincial de Turisme i participar en activitats que impulsin la competitivitat turística, en l’àmbit gastronòmic.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “una de les línies de treball marcades pel Pla Estratègic de Turisme d’Alcalà-Alcossebre és la promoció de la gastronomia, per la qual cosa qualsevol activitat relacionada i implicació de les empreses locals és positiva”.