Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 16:25

Borriana es prepara per a l'actuació del prestigiós violoncel·lista francés, Matthieu Saglio

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

El violoncel·lista francès, Matthieu Saglio, pujarà a l'escenari del Teatre Payà el proper divendres 21 d'abril com a un dels caps de cartell de la programació musical a Borriana per aquest 2017. El músic de reputada trajectòria internacional arriba fins a la població de La Plana per a mostrar un treball en solitari, en el que conjuga el so del violoncel, la veu i la poesia.

L'espectacle musical que presenta el violoncel·lista francès està centrat al voltant del violoncel, espectacle que combina la tradició clàssica amb sons i ritmes portats de les seues trobades al voltant del món. Matthieu executarà una sèrie de composicions, on es reflecteixen els ressons de les catedrals occidentals i dels sons del Magreb, del tango llatinoamericà i del flamenc ibèric. La màgia del sampler li permet gravar-se en directe per harmonitzar els seus temes com si diversos violoncels tocaren junts, deixant espai per a la improvisació.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat a tots els veïns i veïnes "a descobrir una actuació musical de primer nivell a Borriana, i amb un preu d'entrada molt assequible per poder veure una gran figura de la música internacional a la nostra localitat".

'Cello Solo' ha rebut molt bones crítiques musicals, ja que no es tracta d'un simple concert, ja que va acompanyat per la veu d'Emilio Garrido, el conegut locutor de Ràdio3-RNE, amb textos de la seua novel·la Aire de fuga (Efecto Violeta Ediciones, 2009). A més a més, l'espectacle compta amb el treball d'il·luminació i escenografia de Máximo Sánchez Artal, donant una dimensió màgica a la posada en escena.

El pròxim divendres, dia 21 d'abril, a les 22.30 h, el Teatre Payà acollirà l'actuació del violoncel·lista francès Matthieu Saglio on presentarà el seu projecte Cello Solo. Les entrades, a un preu de 5€ en platea i 4€ en amfiteatre, es poden comprar anticipadament en Buraudio (Escorredor, 58) en horari de 9 a 13 h, i en les taquilles del Teatre Payà una hora abans de la funció.