Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
La Tertúlia de Ximo Tirado acomiada de manera intensa l’especial de les Festes de Sant Pasqual La Tertúlia de Ximo Tirado acomiada de manera intensa l’especial de les Festes de Sant Pasqual

- 16 mayo, 2019 -

L'especial de la Tertúlia de Ximo Tirado durant les Festes de Sant Pasqual de Vila-real han conclòs aquest matí en la Comunitat de Regants... La Tertúlia de Ximo Tirado acomiada de manera intensa l’especial de les Festes de Sant Pasqual

L’habitual debat d’economia, la reina i les dames, alguns candidats locals i d’entitats agronòmiques, han sigut els protagonistes

Castellón Información

L’especial de la Tertúlia de Ximo Tirado durant les Festes de Sant Pasqual de Vila-real han conclòs aquest matí en la Comunitat de Regants del municipi.

Com ha estat habitual entre el dilluns i aquest dijous, ha estat un matí intens, marcada també pels comicis del 26 de maig, on institucions, entitats locals, els col·laboradors habituals de Castellón Información i Vila-real Informació, i finalment, la Reina de les festes de 2019, Carmen Rubert, i la seva Cort d’Honor, han participat en aquest espai.

L’encarregat d’obrir la jornada ha estat Carles Peris, el nou secretari general de l’Unió de Llauradors. Entrevistat pel director del mitjà, Ximo Tirado, ha explicat entre altres temes, sobre les possibilitats de futur de la citricultura valenciana i les mesures antidúmping per a protegir el producte local i promocionar-lo. “Creiem que cal invertir en màrqueting, i ara és el moment després de molts anys de no apostar per campanyes agressives”, ha insistit Peris.

Posteriorment, l’escenari del Sindicat de Regs ha comptat amb la presència del líder del PP local, Héctor Folgado, que ha visitat aquesta tertúlia per tercera vegada en la setmana. Ha assegurat que “apostarem per la indústria, que és una de les bases perquè la ciutat creixi”. A més, el dirigent popular ha esmentat que “a nivell industrial hi ha moltes coses parades i cal centrar-se en crear una ciutat que generi oportunitats i menys propaganda”.

Per a continuar amb l’espai, s’ha començat amb l’habitual tertúlia sobre economia que aquest mitjà emet els dijous. En ella han participat els contertulians habituals: el president del consell d’administració de Castelló Informació, José Luis Serrano, el professor titular d’Economia en l’UJI, Lluis Callerisa, l’economista Enrique Domínguez, l’enginyer agrònom, Pepe Llop, i el catedràtic d’economia en la Universitat de València, Rafa Moner. Després d’aquest temps d’opinió i anàlisi en el qual s’han posat diversos temes damunt de la taula com la posada en marxa del Corredor Mediterrani, dels moviments en el sector financer a nivell mundial.

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Vila-real, Domingo Vicent, ha estat el següent a participar. Ha esmentat que encara no coneix les propostes que ofereix VOX de cara a un possible pacte de govern amb el partit d’Abascal i el PP en la localitat, i també ha criticat la labor de José Benlloch en el consistori, rebutjant d’aquesta forma un pacte amb l’actual alcalde.

Ha compartit taula amb el socialista i tertulià habitual d’aquestes tertúlies, Javier Serralvo, que ha afirmat que PP i Ciutadans “neguen l’evidència” i sobre l’aparició de nous partits en el municipi assegura que “escoltarem a tots els que aportin per Vila-real”.

També ha participat el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, qui ha comentat que “cal mancomunar esforços entre les localitats que emboliquen al Riu Millars”.

Després d’aquestes intervencions, han aparegut les grans protagonistes de la setmana i de les festes. La reina, Carmen Rubert, i la seva Cort d’Honor. Els ha acompanyat durant l’entrevista, realitzada pels redactors del mitjà Soumaia Nejjar i Rafa Mezquita, el president de la Comissió de Penyes, David García.

Després d’una pausa, Inmaculada Herrero, alcaldable de VOX a Vila-real, ha explicat que treballaran “amb el partit que més s’assembli als seus valors i que tingui més transparència”.

Posteriorment, ha estat el torn de visita del tinent alcalde de Borriana, Vicent Granel, i de la d’Almassora, Susanna Nicolau, tots dos de Compromís. Com abans havia esmentat Pérez, aposten per ampliar les propostes de la mancomunitat del Millars i han presentat les seves propostes de cara als pròxims comicis. Granel ha apostat per incrementar l’oferta turística a la platja de l’Arenal, mentre que el seu homologa a Almassora ha indicat que “queden moltes coses per fer, com acabar els col·legis previstos”.

Finalment, el director de Actualitat Valenciana, Santi Calaforra, ha tancat les entrevistes d’aquest últim dia de festes.

L’equip de Castellón Información, amb Ximo Tirado al capdavant ha acomiadat aquestes emissions, que tornen el dilluns a les 19.00 hores com cada setmana.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *