domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Xilxes celebra la Fira del Llibre el 21 i 22 d’agost en el Passeig Marítim per incentivar la lectura Xilxes celebra la Fira del Llibre el 21 i 22 d’agost en el Passeig Marítim per incentivar la lectura

- 13 agosto, 2021 -

La jornada del dissabte comptarà amb tres presentacions i el diumenge un contacontes  Xilxes celebra la Fira del Llibre el 21 i 22 d’agost en el Passeig Marítim per incentivar la lectura

La jornada del dissabte comptarà amb tres presentacions i el diumenge un contacontes pels més menuts

Castellón Información

L’Ajuntament de Xilxes celebrarà la Fira del Llibre els dies 21 i 22 d’agost, un esdeveniment que pretén incentivar la lectura i que reunirà 16 estands de llibreries i editorials en Passeig Marítim entre les 18:30h i les 00h.

La jornada del dissabte començarà a les 18:30h amb la inauguració de la Fira del Llibre i comptarà amb les presentacions dels llibres ‘Cinquanta anys no són res’, ‘Una història sense acabar’ i ‘La cançó del nostre estiu’ a càrrec dels seus autors. A més, el públic podrà visitar els 16 estands fins a les 00:00h.

Així mateix, el diumenge la mostra estarà oberta a partir de les 18:30h. A continuació, els més petits podran gaudir del contacontes ‘Caputxeta Roja’ interpretat per Editorial Tintures.

Cal recordar que l’esdeveniment seguirà els protocols marcats per les autoritats competents per a la prevenció de la Covid-19, per això hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels assistents i haurà d’utilitzar-se la màscara.

Whatsapp Telegram