martes, 21 de septiembre, 2021  |  

- 30 julio, 2020 -

El projecte està emmarcat dins de les subvencions “Pla 135” de la Diputació de Castelló

El projecte està emmarcat dins de les subvencions “Pla 135” de la Diputació de Castelló

Castellón Información

L’Ajuntament de Xilxes ampliarà el cementeri municipal, una actuació que augmentarà la capacitat d’aquest espai amb un mòdul de 72 nínxols i es prepararà l’espai per a possibles ampliacions posteriors amb la finalitat de respondre a les necessitats de la població. El projecte ha sigut elaborat pels Serveis Tècnics Municipals i està emmarcat dins de les subvencions “Pla 135” de la Diputació de Castelló.

Els treballs es realitzaran en els 550 m² de sòl que hi ha darrere del cementeri actual, allí es construiran espais de circulació i es prepararan tres parcel·les per a la construcció de mòduls similars als ja existents. L’ampliació també inclou la construcció d’un dels mòduls de nínxols en una de les tres parcel·les, la qual cosa sumarà 72 nous nínxols al cementeri municipal.

Les obres seran executades dins de l’any 2020 per l’empresa “Latra 2010 S.L.” ja que ha resultat l’adjudicatària en la licitació. Així mateix, previsiblement finalitzarà els treballs abans de la festivitat de Tots Els Sants.

Whatsapp Telegram