Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

‘Woody & Woody’ guanya el premi al millor Curtmetratge del II Fesohcurt de Nules

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

El festival s’ha tancat amb una alta participació tant de participants, amb un total de 21 curtmetratges finalistes, com d’assistents en cadascuna de les jornades

Castellón Información

‘Woody & Woody’ ha rebut el premi al millor curtmetratge del II Festival de Curtmetratges de Nules FesOhCurt. Aquest premi, recollit per Pilar de la Encarnación, està dotat amb 800 euros.

Així doncs, el premi al millor curtmetratge rodat a Nules dotat amb 500 euros ha sigut per a ‘Gamusino’; el millor premi per al curtmetratge de les comarques de Castelló de 300 euros ha estat per a ‘Melódrama’; el premi de 200 euros al millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys ha sigut per a ‘Solcant els cels’; el premi al millor curtmetratge en altres llengües amb una dotació de 500 euros ha recaigut en ‘Sputnik’, curtmetratge que també ha aconseguit el suport del públic per la qual cosa se li ha lliurat el premi al millor curtmetratge vot del públic dotat amb 100 euros.IMG-20171002-WA0018

La segona edició del Festival de Curtmetratges de Nules FesOh!Curt s’ha celebrat els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Alcázar, aquesta edició s’ha presentat amb destacades novetats, entre les quals l’ampliació de la programació, que ha passat d’una a dues jornades, i la incorporació d’una categoria més als premis, al millor curtmetratge en altres llengües. El festival s’ha tancat amb una alta participació tant de participants, amb un total de 21 curtmetratges finalistes, com d’assistents en cadascuna de les jornades.

IMG_4864Des de l’associació organitzadora es destaca que en aquesta edició hi ha més participació de veïns de Nules en totes les seccions. A més, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Ramon Canut, assenyala que “davant l’èxit d’aquesta segona edició continuarem treballant en aquesta iniciativa en la qual Nules forma part del món audiovisual en valencià i amb la qual es promou l’ús de la nostra llengua”.

El jurat ha estat format per Aïda Antonino, crític cinematogràfic; Marisol Carreguí, mestra i educadora d’infantil; Amàlia Garrigós, periodista i comunicadora; Xavier Manzanet, productor audiovisual, i Lola Oliver, periodista i comunicadora.

Advertisement
Advertisement