Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

Vinaròs inicia els treballs per adequar l'asfalt dels camins Cometes i Melilles

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament ha destinat durant aquest any 700.000€ per a reparar els danys dels camins rurals

Aquesta setmana l’Ajuntament de Vinaròs, a través de l’adjudicatària BECSA SA, ha engegat les feines d’adequació de l’asfalt en aglomerat dels camins Cometes i Melilles.

Aquests treballs s’engloben dintre de les reparacions dels danys ocasionats per l’episodi de fortes pluges del passat 1 de setembre del 2021 i compten amb el finançament al 50% per part del Govern Central, amb una inversió total de 407.532 euros.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que l’Ajuntament ha destinat durant aquest any 700.000€ per a reparar els danys dels camins rurals, amb intervencions als vials Xivert, Racons, Cometes i Melilles, a més també d’executar l’adequació de la passera del riu Sénia i l’escullera del barranc del Triador.

Pel que fa a les obres que s’han iniciat als camins Cometes i Melilles, Morellà indicava que inclouen el fresat, anivellament i compactat, a més de la repavimentació amb tècnica d’aglomerat. Així mateix, indicava que en una zona del camí de Melilles s’aplicarà una capa de formigó per garantir una major durabilitat amb motiu de la recollida de l’aigua de la pluja.

La regidora assenyalava que per part del Govern Municipal durant aquesta legislatura s’ha fet un important increment de les inversions per a la reparació i millora dels camins rurals.

Segons detallava s’ha aplicat la tècnica d’aglomerat en vials com Cabanils i Carretes, entre altres, mentre que als camins de Càlig, Egües o Xivert s’ha fet un sistema de doble reg asfàltic.