Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 12:24

Vilafranca es bolca amb la igualtat i oferirà diverses activitats relacionades amb la bretxa de genère

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Una exposició fotogràfica, un cinefòrum i alguns tallers ocupen la programació que ha preparat l'ajuntament

Castellón Información

Des del 11 de febrer fins al dia 24 la joventut de Vilafranca viurà un gran ventall d'activitats que giraran al voltant de la igualtat.

Així, demà dimarts a les 18.30h  la Casa Social acollirà el cinefòrum de la pel·lícula Àgora amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes en la Ciència.

I del 19 al 24 de febrer es podrà visitar l'exposició 'No em toques el WhatsApp'. Estarà a l'IES Vilafranca fins al 21 de febrer quan passarà a l'Espai Jove.

PRE-JORNADES VILAFRANCA

El dimecres 19 tindrà lloc la inauguració de l'exposició i dinàmica de sensibilització "Expressem el que sentim" amb murals als centres.

L'endemà es desenvoluparà un taller de sensibilització en matèria d'igualtat amb l'alumnat de l'institut de la localitat. La cita és al mateix IES Vilafranca a les 16.30h.

La programació continuarà al cap de setmana

Quant al divendres, tindrà lloc a partir de les 22h un programa especial de "La Resistencia pero no mucho" a l'Espai Jove de Vilafranca.

Un mural per a la igualtat tindrà el protagonisme el dissabte a les 16.30h, també a l'Espai Jove.

I el diumenge, al mateix lloc i a partir de les 17h,  arribarà la música amb el taller de rap amb perspectiva de gènere.

Finalment la clausura d'aquestes pre-jornades es durà a terme el dilluns a les 11.15h amb la lectura del manifest a l'institut.