martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Vilafranca celebrarà Sant Cristòfol aquest cap de setmana amb una gran varietat d’activitats Vilafranca celebrarà Sant Cristòfol aquest cap de setmana amb una gran varietat d’activitats

- 27 junio, 2019 -

La tradicional processó de diumenge tancarà unes festivitats organitzades per els majorals Vilafranca celebrarà Sant Cristòfol aquest cap de setmana amb una gran varietat d’activitats

La tradicional processó de diumenge tancarà unes festivitats organitzades per els majorals

Castellón Información

Vilafranca viurà aquest cap de setmana els festejos en honor a Sant Cristòfol amb una gran varietat d’activitats programades i organitzades pels majorals de Sant Cristòfol 2019.

El dissabte 29 a les 14h hi haurà un dinar de socis en el local polivalent de la carretera de Castellfort, a les 17h vaques en la plaça de bous i a les 19h berena de socis. Ja a la nit, a les 22.30h Ball Pla en plaça En Blasc. La festa s’allargarà fins a altes hores de la matinada amb l’actuació de la macrodiscomòbil Bandalay.

El diumenge la tradicional processó de Sant Cristòfol serà a les 11h. Seguidament arribarà la missa en honor al Sant que tindrà lloc en l’ermita de la Verge del Llosar. En acabar hi haurà un vermut popular i es beneiran els automòbils.

Google+
Whatsapp Telegram