Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Els veïns i veïnes de Vilafranca tornen a gaudir de la celebració de Sant Cristòfol

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Les festes es van obrir el dissabte amb el clàssic dinar de socis al Parador de Festes, on van assistir al voltant d'unes 300 persones

Aquest primer cap de setmana de juliol, veïns i veïnes de Vilafranca han gaudit de les Festes de Sant Cristòfol. Activitats des del ball pla fins actuacions musicals, passant per la tradicional benedicció dels cotxes, han portat a tota la localitat a ajuntar-se i a divertir-se en aquestes festes.

Les festes es van obrir el dissabte amb el clàssic dinar de socis al Parador de Festes, on van assistir al voltant d'unes 300 persones, les quals van rebre un detall per part dels Majorals de Sant Cristòfol. En acabar el dinar, van tindre lloc dos 'tardeos' a càrrec dels grups Pimienta Molida i los Culpables, que van amenitzar la vesprada amb rumba i rock, respectivament. A més, durant la vesprada, també es va realitzar un bingo i es va fer un berenar de socis. Per tancar el dia, els majorals van vendre entrepans per a sopar i van tindre lloc dues actuacions musicals, un tribut a 'El último de la fila' i la discomòbil Bandalay.

El diumenge, va ser el dia de devoció al Sant, a les 11 del matí eixia la Processó des de la Plaça d'En Blasc fins al Llosar, on es va fer una Missa en honor al Sant. En acabar la missa, va tenir lloc la tradicional benedicció dels cotxes, on més de 100 vilafranquins i vilafranquines van acudir per a banyar el seu vehicle amb aigua beneita. Finalment, a les 18.30 h, una gran quantitat de veïns i veïnes van ballar el Ball Pla a la Plaça d'en Blasc, tancant així unes Festes de Sant Cristòfol exitoses caracteritzades per la gran quantitat de gent que va acudir a gaudir de totes les seues activitats.