domingo, 17 de octubre, 2021  |  
Els veïns de Vilafamés reben les primeres dosis de la vacuna per la Covid-19 Els veïns de Vilafamés reben les primeres dosis de la vacuna per la Covid-19

- 20 febrero, 2021 -

L'Ajuntament ha posat a disposició de salut pública les instal·lacions esportives per si foren necessàries Els veïns de Vilafamés reben les primeres dosis de la vacuna per la Covid-19
L’Ajuntament ha posat a disposició de salut pública les instal·lacions esportives per si foren necessàries
Castellón Información
Veïns i veïnes de Vilafamés ja han rebut la seua primera dosi de la vacuna per la Covid-19, un fet de rellevància històrica que comença a assegurar la salut dels nostres majors. De moment, el calendari de vacunació ideat per la Generalitat Valenciana descriu a les persones majors de 90 anys i persones grans dependents fora de les residències com als pròxims que rebran les vacunes. A Vilafamés, aquest tram de calendari ja s’ha iniciat.

La campanya de vacunació a la localitat la dirigeix el centre de salut, des d’on ja s’estan posant en contacte amb tota la població inclosa en els requisits actuals per vacunar-se. L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, destaca que “estem davant d’una situació històrica que dona esperances per acabar amb aquesta pandèmia“.

Des de l’Ajuntament ha posat a disposició de salut pública les instal·lacions esportives, amb el pavelló municipal com a gran espai, per si fora necessària una vacunació massiva a la població. El proper grup d’edat per vacunar-se corresponen a les persones majors de 80 anys.

Whatsapp Telegram