martes, 26 de octubre, 2021  |  
Vilafamés demana que Sanitat licite les obres del consultori mèdic i complisquen els terminis Vilafamés demana que Sanitat licite les obres del consultori mèdic i complisquen els terminis

- 17 julio, 2021 -

El pressupost serà de 690.000 euros i tindrà una superfície de 450 metres quadrats en dues plantes  Vilafamés demana que Sanitat licite les obres del consultori mèdic i complisquen els terminis

El pressupost serà de 690.000 euros i tindrà una superfície de 450 metres quadrats en dues plantes 

Castellón Información

L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, ha tornat a demanar a la conselleria de Sanitat que “licite ja les obres del consultori mèdic de Vilafamés i que es compleixin els terminis a què es van comprometre. No podem esperar més”.

Ibáñez ha recordat que l’equip de Govern porta molt de temps mantenint tots els contactes necessaris amb Sanitat per a agilitzar la construcció de la infraestructura, tan necessària per a Vilafamés. Així mateix el consistori ha treballat per millorar la infraestructura i que aquesta respongue a totes les necessitats del municipi.

El pressupost de el nou consultori serà de 690.000 € i tindrà una superfície de 450 metres quadrats en dues plantes per a atendre les necessitats plantejades en el pla funcional.

L’alcalde ha apuntat que al juny de 2020 es va aprovar la cessió de terrenys a Sanitat i que el pla funcional elaborat des de l’Hospital General de Castelló va aconsellar ampliar la superfície de el centre mèdic. Això va suposar l’increment de l’pressupost de 400.000 € a 690.000 €.

Abel Ibáñez ha emfatitzat que “des de l’Ajuntament no hem parat d’insistir davant Sanitat. La prova és que en el pla d’Infraestructures Sanitàries presentat el 2 de juny el consultori de Vilafamés està contemplat”. Així l’hi va confirmar la directora general de presidència, Eva Redondo, a el mateix alcalde, en la reunió que van mantenir el 10 de juny. El dia 17 de el mateix mes la mateixa Rodó va comunicar a l’edil que la licitació s’efectuaria a principis de juliol i que les obres s’executaran en 2022. L’alcalde ha manifestat el seu agraïment a la directora territorial de Presidència per la seva implicació, suport i treball conjunt en pro d’aconseguir la licitació.

El 9 de juliol Abel Ibáñez es va interessar pel procés en la reunió que va mantenir a la direcció general d’Infraestructures Sanitàries amb Jaume Peris i Carolina Conesa. Tots dos li van informar que l’expedient ja estava en tramitació. El mateix 15 de juliol el primer edil, en conversa telefònica amb el director general d’Infraestructures, va rebre la informació que la licitació ja està preparada per a la seva publicació. El primer edil ha remarcat que “tots els veïns han de saber que més enllà de recollides de signatures i notes de premsa, nosaltres estem treballant sense parar acudint on s’ha de solucionar amb l’objectiu que el consultori sigui una realitat el més aviat possible. Sí que vull insistir que fruit d’aquest treball gairebé doblem la superfície de el centre i el pressupost s’ha incrementat en gairebé 300.000 euros respecte a el projecte inicial “.

Whatsapp Telegram