Noticias Castellón
viernes, 14 de junio de 2024 | Última actualización: 17:46

Vila-real tanca hui les festes de Sant Pasqual amb canvis d’horari en la programació pel futbol

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 53 segundos

Noticias Relacionadas

El concert de Francisco començarà a les 21 hores, la traca final de festes es dispararà a les 22.45 hores i el castell de focs d’artifici il·luminarà el cel de la ciutat coincidint amb la mitjanit

La celebració del partit del Villarreal contra el Real Madrid esta vesprada a La Ceràmica ha motivat diferents canvis d’horaris en la programació de les festes de Sant Pasqual per tal de garantir la seguretat i afavorir la participació en tots els actes. La ciutat tancarà així deu dies d’activitat amb molta participació i bon temps.

Segons va informar la regidora de Festes, Miriam Caravaca, aquest dijous durant la seua visita a la ‘bodeguilla’ de Vila-real Informació, el canvi d’horari afectarà al concert de Francisco (plaça Major), la traca i el correfoc posterior i també al castell de focs artificials de final de festes que dispararà Reyes Martí en el parc d’Alaplana.

Així, el cantant valencià actuarà a les 21 hores, una hora després de l’inici previst en el programa, mentre l’Ajuntament de Vila-real ha reprogramat la traca i el correfoc a les 22.45 hores. Dimonis de la Plana dirigiran l’acte, que passarà per la plaça Major i els carrers de Cervantes, Mare de Déu dels Dolors, Penitència, Vilavella, avinguda Itàlia, Sant Manuel i Pascual Font de Mora fins al parc d’Alaplana.

Finalment, el castell de final de festes il·luminarà el cel de Vila-real a la mitjanit per a marcar el tancament d’un programa amb més de 220 actes. La regidora confia que els canvis comporten una major assistència de públic, al temps que l’equip ‘groguet’ puga guanyar a casa al recent campió de Lliga.

Però la jornada ha començat a primera hora amb la retirada dels cadafals, una volta finalitzades les exhibicions taurines, i el concurs de pardals cantors en el camp de futbol Flors. A més, de vesprada està previst el concurs de Sant Pasqual de colombicultura al camí de Santa Cecília.

En els compassos finals de les festes patronals la basílica també tornarà a ser escenari d’un concert de carilló en memòria d’Ana Viñes Rubert interpretat per Adrien Parret (França).