Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 12:04

Vila-real s'assegura la carpa del Recinte de la Marxa i les barres per a les festes patronals de 2024

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Dues empreses es postulen per al muntatge de la infraestructura i sis estan interessades a gestionar els negocis de venda durant les dues setmanes de festes patronals

L'Ajuntament de Vila-real s'ha assegurat el muntatge i desmuntatge de la carpa del Recinte de la Marxa durant les festes de 2024, així com la gestió de les barres de venda de begudes del seu interior. Una vegada finalitzat el termini per a participar en el concurs públic convocat pel consistori, tots dos processos han comptat amb empreses interessades.

D'una banda, dues empreses s'han postulat a la licitació del lloguer, transport, muntatge i desmuntatge de la carpa, així com a la instal·lació d'extintors. Es tracta d'Anet Logística S.L. i, d'altra banda, OCH Eventos y Producciones de Alicante S.L. En aquest cas, les ofertes han d'estar per davall dels 26.741 euros (IVA inclòs) marcats pels tècnics municipals.

D'altra banda, sis empreses opten al contracte per a gestionar les dues barres autoritzades en la carpa durant les festes patronals de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia. Les empesas interessades liciten pel negoci amb un mínim de 6.000 euros. Són: Top Marcas S.L., Eventos Paqui S.L., Salnasal S.L., Alejandro Cabezuelo Cardosa, Tuyrem S.L. i Ramón Gil Estor.

Aquests dos últims són els licitadors millor valorats per la mesa de contractació i, per tant, estan proposats com a adjudicataris per a gestionar els negocis entre el 10 i el 19 de maig i del 30 d'agost al 8 de setembre, corresponent als dos períodes festius.

La taula ha tingut en compte, al marge del preu, la disposició d'un depòsit de mercaderies i emmagatzematge en la pròpia ciutat “per a la correcta i immediata reposició de productes esgotats, així com la possibilitat de depòsit d'embalatges o altres útils”.