Noticias Castellón
lunes, 20 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Vila-real reprén els bous al carrer amb triple exhibició i ‘conquista’ el campanar el dimarts de festes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

La ciutat celebra una nova vesprada d’exhibicions taurines a la Vila mentre el veí ferit greu durant els festejos taurins de dissabte es recupera a l’Hospital General de les importants lesions patides al carrer Salvador

Vila-real ha deixat enrere ja un intens primer cap de setmana de festes i la tradicional Nit de la Xulla de dilluns per a reprendre els bous al carrer i recuperar les celebracions més habituals del seu programa, com la pujada al campanar.

De fet, el primer acte d’aquest dimarts ha tingut com a punt de trobada l’església Arxiprestal. La Junta de Festes ha organitzat la pujada fins al punt més estratègic de la ciutat, un esdeveniment al qual no han faltat la reina de les festes i la seua cort d’honor. Veïnat de Vila-real s’ha sumat a la convocatòria per a gaudir de les vistes que ofereix la torre.

El matí ha continuat a la plaça Major, on l’Associació Col·lectiu Unió d’Integració al Discapacitat ACUDIM ha celebrat la XXIV Gimcana de sensibilització que porta el nom de la seua plataforma. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu principal conscienciar sobre la discapacitat en totes les seues vessants.

El dinar de germanor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Murà o la visita dels gegants de la ciutat a la Residència Verge de Gràcia ha marcat la continuación de l’agenda abans de reprendre les exhibicions taurines. Les ramaderies Domínguez Camacho, Albarreal i El Montecillo han copat el cartell de la vesprada i tornaran al recinte per a les embolades nocturnes.

La festa infantil a la plaça del Llaurador amb motiu del 50 aniversari d’aquest espai, el ‘tardeo’ de l’Associació Flamenca Andalusa de Vila-real i el homenatge a El Titi completen una jornada que acabarà al Recinte de la Marxa amb Welcome to Dembow Landa.