Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

Vila-real habilita el Centre de Congressos per a la vacunació massiva de la població quan hi haja dosis suficients

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

S’ha acordat activar una línia especial de l’autobús urbà gratuït per a facilitar el desplaçament dels pacients en el moment en què siguen citats. Benlloch ha detallat que aquest recinte “disposa de les dimensions necessàries, a més d’uns bons accessos, ventilació i serveis bàsics”. La zona d’aparcament exterior també és un altre punt a favor, tant per al seu ús com àrea d’estacionament, com per si és necessari realitzar la vacunació en vehicles. 

Castellón Información

Com ja va avançar ahir aquest diari, l‘Ajuntament de Vila-real ha començat ja a preparar el dispositiu per a habilitar el Centre de Congressos, Fires i Trobades com a espai de vacunació massiva per la covid-19 per a fer possible la immunització de la població vila-realenca en el marc del pla impulsat per la Conselleria de Sanitat. L’alcalde, José Benlloch, i el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, han visitat aquest matí el recinte, al costat de diferents responsables de l’hospital, i han donat el vistiplau a la seua utilització per a dur a terme lesvacunacions als diferents grups d’edat de la població local quan s’active el procés d’immunització massiva per la pandèmia.

“Des de fa setmanes estem treballant en coordinació amb l’Hospital de la Plana i el Departament de Salutperquè la ciutat puga disposar d’unes instal·lacions adequades per a vacunar a la població vila-realencai en la visita de hui hem pogut comprovar que el Centre de Congressos, Fires i Trobades s’adapta a les necessitats del pla que han perfilat els responsables sanitaris”, ha explicat l’alcalde. Benlloch ha detallat que aquest recinte “disposa de les dimensions necessàries, a més d’uns bons accessos, ventilació i serveis bàsics, i també permet habilitar punts de vacunació separats i amb totes les dotacions i material sanitari en els estands que s’utilitzen en les fires i congressos”. La zona d’aparcament exterior també és un altre punt a favor, tant per al seu ús com àrea d’estacionament, com per si és necessari realitzar la vacunació en vehicles.

El primer edil subratlla que ja s’està treballant en la planificació de necessitats així com en el dispositiu per si és necessari procedir altall del trànsit en algun dels carrers annexos. També s’ha acordat activar una línia especial de l’autobús urbà gratuït per a facilitar el desplaçament dels pacients en el moment en què siguen citatsper a la seua vacunació. Així mateix, l’alcalde ha transmés als responsables del Departament de Salut de la Plana que l’Ajuntament posarà a la seua disposició tot el personal necessari, tant operaris com Policia Local per al dispositiu de trànsit i seguretat. També es començarà ja a traslladar al Centre de Congressos material municipal com a mobiliari –taules i cadires- i tanques per si és necessari delimitar zones o crear corredors d’accés als punts de vacunació.

El primer edil insisteix que “estem preparats perquè, en el moment en què arriben les vacunes i els responsables sanitaris estiguen en condicions de començar amb la immunització massiva, tot estiga llest i que com més prompte millor la població de Vila-real estiga vacunada”. En aquest sentit, l’alcalde ha llançat un missatge de tranquil·litat perquè “estem treballant i estarà tot preparat per a començar el procés de vacunació amb les màximes garanties d’eficàcia i agilitat”.

Advertisement
Advertisement